A korábbi években több ízben is beszámoltunk a spanyol autóversenyző, Carmen szépségéről. Mivel ezen a hétvégén indul a 2017-es szezon, Jorda pedig a Renault Formula-1-es csapatának fejlesztőpilótája, egész biztosan sokszor fogjuk látni a közvetítésekben.

Amikor épp elpillednénk a 39. és 40. kör között a vasárnapi ebéd után, a Forma-1 operatőrei bevágják Carmen Jorda lábait, amitől aztán világszerte férfiak millióinak indul be a nyáltermelése. Szujó Zoliék ilyenkor kedvesen felhívják a figyelmet a szőke szépségre, majd elmondják, hogy

ő nemcsak a bokszutca dísze, hanem okos és hasznos is.

Enjoying every minute of this island @bellrosswatches #Bahamas

Carmen Jorda (@carmenjorda) által megosztott bejegyzés,

Ugyan még csak most, a hétvégén lesz a 2017-es év első közvetítése, így más versenyzőlányokat még nem láttunk, de az előre borítékolható, hogy idén is Carmen a sportág egyik legjobb nője. Lássuk az okokat!

ARC

LÁBAK

POPSI

MELLEK

@armanicosmetics by @antonioterronphoto @cristinareyesro and @javimontenegro

Carmen Jorda (@carmenjorda) által megosztott bejegyzés,

MOSOLY

Lewis Hamilton az élet császáraForrás: Instagram/lewishamilton
Lewis Hamilton az élet császára
Ismét Forma-1-lázban ég a világ, ezen a hétvégén ugyanis elstartol a 2017-es szezon. Így persze adja magát, hogy Az élet császára sorozatunkban is olyasvalakinek nézzünk utána, akinek a neve már-már összeforrt a sportággal. A jelenlegi mezőny legnagyobb kujonja kétségkívül a 32 éves brit pilóta, Lewis Hamilton, ezért az ausztrál nagydíj előtt összegyűjtöttük a versenyző eddigi hódításait.