Biztosan nem gondolta Sarka Kata, hogy posztja, amelyben arról ír, hogy kislánya megkívánta a gyümölcsszusit, kiveri a biztosítékot a követőinél. Pedig de. A celebanyukába csúnyán belekötöttek a kommentelők. 

"Mit lehet tenni, amikor a kislányom megszólal este fél 8-kor, hogy megkívánta a gyümölcs sushit, és menjünk enni egy adagot. Hát persze, hogy teljesítettem... Az én kedvenc édességem is az, és hatalmas akaraterőre van szükség, hogy diéta közben most ne csábuljak el! De erős vagyok" - tette ki lányával közös fotója kíséretében a közösségi oldalra Sarka Kata...

 ... ez után pedig elszabadultak az indulatok, mindennek elmondták Hajdú válófélben lévő nejét. Volt, aki Katának azon a kommentén akadt ki, ahol leírta, hogy már két kilót fogyott : "Minusz 2kg neked,minusz két év gyermekeid életéből...!Avagy több...De a lényeg,hogy a címlapon jól mutass!!!"

"Honnan tudsz Te még fogyni? Engem tényleg zavar, hogy a szépségipar a csont és bőr alkatot tartja egészségesnek és normálisnak! Mikor jön el az ideje a nőies domborulatok modell alkattá válásának?? Miért nem adtok több teret, érvényesülési lehetőséget az utóbbi alkatúaknak? Már tudományos tények támasztják alá, hogy a túlzott vékonyság, ahol zsír sehol abszolút egészségtelen, sőt veszélyes. Miért nem mutatsz példát avval, ami a valóság, azaz, hogy a férfiak többsége számára nem vonzó az összes bordát megmutató testalkat? Tényleg kétségbeejt, hogy a mai trenddel lányok tömegei lesznek kórosan önbizalom hiányosak, mert hisznek abban, hogy amit a divatmagazinokban látnak az reális..."

Más a szociális érzékenységét csillogtatta: "Tudhatod,hogy szeretlek titeket. Viszont kérlek ne feledd azt a tényt,hogy ebben a kis országban,főleg vidéken,sajnos gyakran, gyakran még kenyérre sincs pénz, mert szegények! Viszont jó étvágyat mindkettőtöknek".

És volt olyan, aki teljesen kikelt magából:"Tudod mit ennél ha a kedves férjed nem rak a semmirekellő, dolgozni képtelen ... alá mindent? A száraz küszöböt, nem gyümölcs sushit! Semmit nem értél volna el egyedül!"

Az igazi rajongók persze gratuláltak Katának a fogyásához, és leszögezték, nagyon jó anyuka, jól tette, hogy teljesítette Noncsi kívánságát.