Szép időszak volt ÉNB Marci, vagyis Kolozsváry Zsolt életében a sorozat, de nem bánja, hogy vége. Boldog, mióta nem szerepel, és már kedvesét is elvette, aki nem más, mint Zámbó Krisztián exe.

ÉNB Marci sok időt töltött az Éjjel-Nappal Budapestben, de egy ideje már nem látható a képernyőn. 2013 februárjában volt az utolsó forgatása, az élete pedig azóta nagy fordulatot vett. A fodrászként dolgozó egykori sztár beindította saját vállalkozását, és az igazit is megtalálta. Rövid ismeretség után elvette kedvesét, aki nem más, mint Zámbó Krisztián exe. A pár egymáshoz passzoló tetoválást is csináltatott. Zsolt szeme alatt egy kulcs van, Jennifer nyakában pedig egy lakat. A szerelmesek a hétvégén házasodtak össze, utána Sopronba utaztak nászútra.

"Egy pillanatig nem bántam meg, hogy eljöttem a sorozatból, nem hiányzik. Elvoltam, szerettem, a tévézést kihúzhatom a bakancslistámról, de három és fél év bőven elég volt" - mondta a Blikknek Zsolt, aki annak is örül, hogy a vállalkozása sikeres. "Hálás vagyok, mert beindult a szekér. Az egyik barátommal nyitottunk egy Barber Shopot. Nemcsak anyagi biztonságot nyújt, hanem folyamatosan járunk versenyekre is, múltkor például második lettem, a kollégám pedig első, szóval sikereket is elérünk" - árulta el az egykori ÉNB Marci.