Győrfi Pált a mentőszolgálat szóvivőjeként nap mint nap láthatjuk, énekhangját azonban a vasárnapi Nagy Duettben hallhattuk először és utoljára. Ő lett ugyanis a kieső, a Life.hu-nak pedig elmondta, mit gondol a kudarcról.

Győrfi Pál megcsillogtatta énektudását vasárnap A Nagy Duett színpadán, ám a nézőknek nem nyerte el a tetszését, legalábbis nem annyira, mint versenytársaié. Fábián Julival az oldalán mutatta be produkcióját, de úgy alakult, hogy ők lettek az elsők, akik kiestek a versenyből.

Győrfi Pálnak vissza kell térnie a mentőszolgálathozForrás: Facebook/Győrfi Pál

Győrfi Pál a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, milyen érzés először távozni a fedélzetről. "Szerintem az üzenet egyértelmű a számomra, irány vissza a mentőszolgálathoz"– mondta a többi között nevetve Győrfi Pál, aki semmijét nem villantotta ki a produkció alatt, nem úgy, mint Mádai Vivien!

Fábián Juli és Győrfi Pál búcsúzott elsőként A Nagy Duettből
Tilla szerint az ország egyik legjobb énekesnőjét vesztette el a produkció, ráadásul a zsűri is imádta Győrfi Pál és Fábián Juli kettősét, mégis nekik kellett végül távozniuk. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!