Micsoda nők! Várkonyi Andreával élő adás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című műsor mindig meglepetést hoz a nézőknek, ugyanis a sztárokat rendszeresen kendőzetlen őszinteségre kényszeríti. 

Szabó Péter motivációs tréner vendégeskedett Várkonyi Andrea műsorában, ahol szó esett többek között arról is, hogy az emberek nagy százaléka nem tud mit kezdeni a pozitív kritikával.

Éppen ezért Péter egy játékos tesztre invitálta a lányokat. Az volt a feladat, hogy mindenki egy-egy jó tulajdonságot említsen a másikkal kapcsolatban, de az a személy akiről éppen szó van, próbáljon meg semmit nem kommentálni a hallottakra.

Mindenki szépen teljesítette a tréner kérését, de

Mádai Viviennél eltörött a mécses,

szégyellte is magát, amiért élő adásban fakadt sírva.

"Olyan ciki, én soha nem szoktam sírni!" - vallotta be könnyek között a sztáranyuka.

Story-gála: Várkonyi Andrea brutális dekoltázst villantott

Mióta nem a Tények műsorvezetője, már mély kivágású ruhákat is választhat Várkonyi Andrea. Úgy tűnik, a lehetőséget alaposan ki is használja: a Story-gála egyik látványossága lett Andi dekoltázsa...
Ezért szereit Károly herceg Kamilla hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20170404-ezert-szeretett-bele-karoly-herceg-kamillaba.htmlKamilla hercegnő sokáig csak a szerető lehetett, pedig ő és Károly kapcsolata még Diana előtt elkezdődött. Kiderült, hogy miért szeretett éppen belé a herceg, ahogy az is, hogy miért volt eleve halálra ítélve házasságuk Dianával. TV + Sztárok--VV Soma rálőtt Pumped Gabóra- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170404-vv-soma-ralott-pumped-gabora.htmlPumped Gabo új műsora, a Pumpedék minden epizódjában tartogat érdekes és meghökkentő részleteket. Ezúttal azonban igen sokkoló dolog történt: VV Soma rálőtt barátjára. TV + Sztárok--Muri Enikő jó pénzért utazik Ázsiába a TV2-velhttp://www.life.hu/sztarok/20170404-muri-eniko-milliokert-utazik-azsiaba-a-tv2-vel.htmlTegnap robbant a hír, hogy Muri Enikőt kirúgták a Budapesti Operettszínházból, mert a főigazgató akarata ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorát. Úgy hírlik, azért döntött így, mert a kereskedelmi csatorna nagyon jó pénzt fizet. TV + Sztárok--Berki Krisztián magából kikelve ordibált: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-berki-krisztian-kifordult-magabol.htmlBerki Krisztián mindenkit teljesen ledöbbentett. Csak az ő hangjától zengett a terem. TV + Sztárok--5 sztár, aki a felesége hátán kapaszkodott felhttp://www.life.hu/sztarok/20170403-sztarok-akik-a-feleseguk-hatan-kapaszkodtak-fel.htmlHa aranyásókról beszélünk, általában olyan nők jönnek szóba, akik gazdag pasira vadásznak, pedig bőven vannak férfiak is, akik a gyengébbik nemet kihasználva próbálnak pénzhez jutni! Össze is gyűjtöttük a leghíresebb férfi pénzvadászokat, akik híres házastársuk hátán akartak felkapaszkodni. Többnyire nem sikerült fényes karriert befutniuk, de bőven gyűjtöttek a bankszámlájukra, így aztán elérték a céljukat TV + SztárokAFPLomtalanításon tette ki Medveczky Ilona a spórolt pénzéthttp://www.life.hu/sztarok/20170403-lomtalanitason-tette-ki-medveczky-ilona-sporolt-penzet.htmlEgész nap pakolászott, rendezkedett Medveczky Ilona, de a nagy odafigyelés ellenére hatalmas hibát vétett. Olyan kis szekrényt tett ki lomtalanításkor, amiben benne volt az összes spórolt pénze! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.