Betty, a csúnya lány fotó színésznő előtte-utána Anna Maria Orozco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te emlékszel még a Betty, a csúnya lány című sorozatra? Nem is hinnéd, milyen elképesztően szexi lett a főszereplőt megformáló színésznő. 

A Betty, a csúnya lány című, 1999-es sorozat bejárta az egész világot, évekig forgatták, és a mai napig ha megkérdezünk valakit, mindenki tudja, ki az a Betty nevű lány. Nem csoda, hiszen ő volt a sorozat rosszul öltözött, kócos hajú, fogszabályzós, szemüveges főszereplője, akit nem lehet elfelejteni.

Betty, a csúnya lány - Ana Maria Orozco Forrás: AFP

A sorozat kezdete óta azonban már majdnem 20 év telt el, viszont a karaktert megformáló Anna Maria Orozcoról alig hallani valamit. A mostani fotóit megnézve elképesztő, hogy mennyire megváltozott, egyáltalán nem hasonlít az akkori önmagára.

Ana Maria Orozco valójában egy gyönyörű nő Forrás: Facebook/Ana Maria Orozco (Betty La Fea)

Igazi bomba nő lett belőle, ezek után pedig érdemes azon elgondolkodni: vajon hogy tudták olyan csúnyára változtatni a film kedvéért?

Így néz ki most a színésznő Forrás: AFP/Guillermo Legaria

Megőrül az internet a szexi, magyar rendőrnőért: Dögös fotók!

A 31 éves Adrienne Koleszar jelenleg Németországban dolgozik rendőrként. Az Instagram-fiókja szerint imád edzeni, aminek hamar meg is lett az eredménye. Így néz ki ma a magyar származású szexi rendőrnő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.