Te emlékszel még a Betty, a csúnya lány című sorozatra? Nem is hinnéd, milyen elképesztően szexi lett a főszereplőt megformáló színésznő. 

A Betty, a csúnya lány című, 1999-es sorozat bejárta az egész világot, évekig forgatták, és a mai napig ha megkérdezünk valakit, mindenki tudja, ki az a Betty nevű lány. Nem csoda, hiszen ő volt a sorozat rosszul öltözött, kócos hajú, fogszabályzós, szemüveges főszereplője, akit nem lehet elfelejteni. 

Betty, a csúnya lány - Ana Maria OrozcoForrás: AFP

A sorozat kezdete óta azonban már majdnem 20 év telt el, viszont a karaktert megformáló Anna Maria Orozcoról alig hallani valamit. A mostani fotóit megnézve elképesztő, hogy mennyire megváltozott, egyáltalán nem hasonlít az akkori önmagára. 

Ana Maria Orozco valójában egy gyönyörű nőForrás: Facebook/Ana Maria Orozco (Betty La Fea)

Igazi bomba nő lett belőle, ezek után pedig érdemes azon elgondolkodni: vajon hogy tudták olyan csúnyára változtatni a film kedvéért? 

Így néz ki most a színésznőForrás: AFP/Guillermo Legaria
Megőrül az internet a szexi, magyar rendőrnőért: Dögös fotók!
A 31 éves Adrienne Koleszar jelenleg Németországban dolgozik rendőrként. Az Instagram-fiókja szerint imád edzeni, aminek hamar meg is lett az eredménye. Így néz ki ma a magyar származású szexi rendőrnő!