Bizonyos híresztelések szerint Máté Péter hűtlen volt a feleségéhez. Érdekes elmélettel álltak elő, vajon igaz?

Az egyik napilap állítja, Máté Péter megcsalta a feleségét, és nemcsak egyszer volt hűtlen, hanem titkos szeretőt tartott. Állítólag egy hölgy minden héten kijár az énekes sírjához, és friss virágot, mécseseket visz magával.

Megtalálhatták Máté Péter titkos szerelmétFotó: Kaiser Otto

Ugyan az özvegyet, Editet senki nem kérdezte az eset valóságalapjáról, ő ennek ellenére úgy döntött: tiszta vizet önt a pohárba. 

"Tudom, hogy Péter nevével mindent el lehet adni a mai napig. Sajnálom, hogy egy ilyen ízléstelen, gyalázatos módját választották annak, hogy elkeljen a lap" – kezdte Máté Edit. 

"Bolondjaink eddig is voltak, eztán is lesznek. A sírhoz rengetegen járnak, nem kell eltitkolt szerető ahhoz, hogy friss virág és mécses legyen a temetőben. Ez egy butaság, valótlanság! A férjemnek nem volt eltitkolt szeretője" – írta meg a Ripost.

Szeretőjénél érhette a halál Máté Pétert
Máté Péter 37 évesen hunyt el, de életében biztosan nem unatkozott. A zenész, mondhatni, két végén égette a gyertyát. Imádott szórakozni, bulizni, az alkoholt és a cigarettát sem vetette meg, ahogy a hölgytársaságot sem. Olvass tovább itt...