Néha mindenki tud olyat mondani, amitől mások a hajukat eldobják – ez az ismert emberekkel is előfordul. Íme, a legütősebb aranyköpések, amelyek mind sztárok szájából hangzottak el. 

Szereted a humoros, odamondós vagy durva beszólásokat? Ezek a sztárok nem féltek viccet csinálni magukból a nyilvánosság előtt, és azóta sem felejtettük el a mondataikat. 

Sean Connery 

"Szeretem a nőket. Egyáltalán nem értem őket, de szeretem őket."

Sean ConneryForrás: AFP

Ahhoz képest, hogy állítása szerint nem ért a nőkhöz, kétszer házasodott, ami a mai világban már nagy teljesítménynek számít, hiszen rengetegen vannak, akik 4-5-ször is nekifutnak. Mondjuk az igaz, hogy az Oscar-díjas színész első felesége majdnem börtönbe került adócsalás miatt, szóval talán mégsem ért annyira jól a nőkhöz, mint ahogy azt mi gondoltuk?

Al Pacino

"Kértem Istentől egy biciklit. De rájöttem, az élet nem így működik, szóval loptam magamnak egy bringát, Istentől pedig megbocsátást kértem."

Al PacinoForrás: Getty Images/Eamonn M. Mccormack

Egy olyan színész, aki ennyi híres filmben szerepelt, bizonyára megtapasztalt már egyet s mást az élete során. Ettől függetlenül azért reméljük, hogy nem egy titkon kleptomániás emberrel állunk szemben, aki csak azért lett Oscar- és többszörös Golden Globe-díjas színész, hogy aztán nyugodtan lopkodhasson anélkül, hogy ebből komoly gondjai származnának.

Hujber Feri

"Azt állítom, hogy Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú."

Hujber FeriForrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Lássuk be, egy ország aggódott Feri elmeállapotáért, amikor berongyolt a Mokkába, és közölte, hogy Jézust valójában egy 33 éves színész játszotta el, aki a kora Stohl Andrása.

Egy nappal később újra ellátogatott a reggeli műsorba, ahol tovább folytatta az ámokfutását. Úgy nyelte a nép a szavait, mint a kacsa a nokedlit, de aztán kiderült: Hujber Feri mindenkiből hülyét csinált. Nem is kicsit. 

Jennifer Lawrence

"Sosem megyek utcára. Mert ha otthon maradok, akkor nem kell melltartót felvennem, és bugyit sem kell cserélnem."

Jennifer LawrenceForrás: AFP/Emma Mcintyre

Mondja ezt a világ egyik legszebb és legsikeresebb színésznője, aki mindössze 26 éves. Valószínűleg ebben a korban még nincs rászorulva, hogy mindig melltartót viseljen, és az sem feltétlenül látszik, ha nincs rajta bugyi, de valóban igaza van: ha olyan híres színésznők lennénk, hogy minden lépésünket lesifotósok hada figyelné, mi is odafigyelnék, hogy mikor engednénk meg magunknak egy "bimbóvillantást". Nem mintha amúgy ne került volna már olyan kép napvilágra, amin Lawrence nem visel melltartót.

Alekosz

"Itt tartogatom, érlelem két hete, és tessék! Ez a hála! Tizennégyen vagyunk, de tizenöten mentünk volna ki. Megszületett volna a gyermek." 

AlekoszForrás: TV2

Sosem felejtjük el Alekosz klasszikusát, aki mindig olyan meggondoltan, szépen megfogalmazott mondatokban tudja nyilvánosságra hozni a véleményét. Akkor is, ha éppen a szexualitás legforróbb pillanatait akarja kifejteni, és akkor is, ha valakit melegebb éghajlatra kíván elküldeni.