Playboy Man of the Year Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramónát választották a Playboy Man Of The Year 2017 Múzsa kategóriáját, amit rendkívül megtisztelőnek érez. A színésznő a Life.hu-nak elmondta, mit jelent számára a kitüntetés, és azt is, hogy vetkőzne-e nyuszis magazinnak.

Kiss Ramóna is a Playboy Man Of The Year egyik kategóriájának jelöltje volt, mégpedig a múzsa kategóriában versenyzett. A színésznőnek abban a megtiszteltetésben lehetett része, hogy el is nyerte ezt a kitüntetést, ami azt jelenti, hogy ő kapta a legtöbb szavazatot az emberektől. Rami elárulta a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, milyen érzés átvenni egy ilyen díjat.

"Nagyon megtisztelőnek érzem azt, hogy a Playboy Man Of The Year 2017 Múzsa kategóriájának jelöltje lehettem. Az, hogy megkaptam ezt a díjat, mert a szavazók így döntöttek, az külön öröm. Nagyon nagy boldogsággal tölt el" - mondta Rami , aki azt is elárulta, hogy ő levetkőzne-e valaha egy magazin kedvéért.

Íme, a Playboy Man of the Year nyertesei

Sportoló - Shane Tusup

Múzsa - Kiss Ramóna

Médiaszemélyiség - Majka

Gasztrohős - Bernáth József

Youtuber - Fábián István

Előadóművész - Thuróczy Szabolcs

/1704/_gy_m201747142335

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.