Élő adásban tudta meg a híradós, hogy meghalt a férje

Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden profizmusára és lelkierejére szüksége volt annak az indiai hírolvasónak, aki élő adásban, bejelentkező kollégájától tudta meg, hogy a férje autóbalesetben életét vesztette - írja a Hindustan Times értesüléseire hivatkozva a 24.hu.

Szombat este a híradóban jelentkezett be az indiai IBS-24 riportere, aki egy halálos autóbaleset helyszínéről tudósított. A stúdióban kollégája, Supreet Kaur ült, aki így értesült arról, hogy azon az úton, ahol a férje négy barátjával egy Renault Dusterrel utazott, halálos kimenetelű balesetet szenvedett öt ember.

Bár az áldozatok nevét nem mondhatták el, a műsorvezető tulajdonképpen biztosra vehette, hogy a férjéről és annak ismerőseiről van szó. A hírolvasó csak az után tört ki könnyekben, hogy lement az adás:

Szutyok idő lesz a jövő héten: Íme az előrejelzés!http://www.life.hu/news/20170409-idojaras-elorejelzes-a-jovo-hetre.htmlVasárnap tovább csökken felettünk a felhőzet, többfelé lehet hosszabb, naposabb időszakokra számítani. A jövő hét viszont igencsak szeszélyesen alakul.News--Elhunyt a kisfiú, Nolan, aki nem tudott egyedül lennihttp://www.life.hu/news/20170408-elhunyt-a-kisfiu-aki-nem-tudott-egyedul-lenni.htmlNolan tizennyolc hónapon át harcolt a betegségével: február hetedikén hunyt el. NewsOrigoExkluzív interjú Ő királyi fensége Kenti Mihály hercegnévelhttp://www.life.hu/news/20170406-exkluziv-interju-o-kiralyi-fensege-kenti-mihaly-hercegnevel.htmlA Szerelmes királynő című könyvének népszerűsítése céljából Magyarországra látogatott az angol királyi udvar egyetlen magyar származású hercegnéje, Ő királyi fensége Kenti Mihály hercegné. A látogatásra elkísérte férje, V. György király unokája, II. Erzsébet királynő első unokatestvére, Mihály kenti herceg – aki egyébként azzal, hogy feleségül vette a katolikus bárónőt, az angol királyi törvények értelmében le is mondott a brit trónöröklésről. A hercegné exkluzív interjút adott a Life.hu-nak NewsOrigoÍgy rabolják el pillanatok alatt a kisbabákat - Videó!http://www.life.hu/news/20170406-video-keszult-egy-elrabolt-kisbabarol.htmlAz amerikai Philadelphia államban készült videón van ledöbbenve az internet: így raboltak el majdnem egy kisbabát a babakocsiból. News--8 éves kislány került elő a dzsungelből - Majmok neveltékhttp://www.life.hu/news/20170406-8-eves-kislany-kerult-elo-a-dzsungelbol-majmokkal-elt.htmlÉszak-Indiában találták meg a 8 éves kislányt, aki nem tudott beszélni, és állat módjára viselkedett – számolt be a Times of India. NewsOrigoHarmadszorra nyert a lottón a kanadai házaspár, Barbara és Douglas http://www.life.hu/news/20170406-harmadszorra-nyert-a-lotton-a-kanadai-hazaspar.htmlNincs szerencsésebb ember Barbaránál és férjénél, akik megnyerték a lottó fődíját. Ez is elég lenne az ünneplésre, de a különös az, hogy már nem először sikerült pénzt nyerniük a játékban, ez a harmadik alkalom! NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.