Palvin Barbi a MAXIM címlapján szorítja a melleit: Forró fotó!

Maxim Palvin Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép magyar modell az Instagramjára posztolt egy képet, ahol a MAXIM címlapján szerepel.

Barbi, aki legutóbb egy olyan fotót osztott meg, melyen egy pasit puszilgat, most legfrissebb címlapfotóját tette közzé. A gyönyörű modell ezúttal a híres Maxim magazin hasábjain csábít. Íme egy kis ízelítő:

new @maximmexico cover

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Palvin Barbi korábban "ikertestvérével" is szelfizett, itt azt is megnézheted.

Palvin Barbara és Thylane Blondeau nagyon hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/trend/20170408-palvin-barbara-es-thylane-blondeau-modellek-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlKommentelők szerint a mindössze 16 éves, francia Thylane Blondeau nagyon hasonlít a magyar szupermodellre, Palvin Barbarára. TrendOrigoKi az a pasi, akit Palvin Barbi csókolgat?http://www.life.hu/sztarok/20170408-palvin-barbi-kozos-fotot-lott-a-menedzserevel.htmlA szépséges magyar modell különleges képet töltött fel Instagram-oldalára. Egy férfivel pózol, puszit nyom az arcára, a kísérőszöveg szerint pedig mindennél jobban szereti. Vajon ki ő? TV + Sztárok--Bomba fotót posztolt Palvin Barbi: Ultraszexi!http://www.life.hu/trend/20170403-elkepesztoen-szexi-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi ismét elképesztően gyönyörű, nem találunk szavakat. Ráadásul ezúttal egy magyar tehetség fotózta. Trend--Palvin Barbi és Galambos Bogi együtt pózol: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-kozos-foton-palvin-barbi-es-galambos-bogi.htmlEz aztán a meglepetés! Közös fotón pózol a két fiatal szépség. TV + Sztárok--Palvin Barbi meztelen ciciket villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170314-palvin-barbi-megmutatta-csodas-melleit.htmlAzt gondolnánk, hogy egy idő után már nehéz megújulni, meglepni a rajongókat. Barbi azonban mindig bebizonyítja, hogy ez nem így van. Ismét felrobbantotta az internetet. Trend--Palvin Barbi egy magyar pasival fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170306-magyar-pasival-fotozkodott-palvin-barbi.htmlA gyönyörű magyar modellt ritkán lehet látni férfiak táraságában. ám nemrég felkerült egy közös fotó róla és egy magyar fiúról. És nem úgy tűnik, mintha Barbi egy rajongójával készített volna közös képet! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.