Újabb apokalipsziselmélet látott napvilágot

Forrás: Wallpaper Beta -
világvége Húsvét Jézus apokalipszis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már olyan rég nem volt szó széthasadó Föld bolygóról, közelítő aszteroidáról vagy más egyéb galaktikus pusztító eseményről. Nos, íme, a legújabb. 

Újabb apokalipszis híre kelt szárnyra. A világvégét természetesen ismét nem szakemberek állítják, hanem az internet népe. A Youtube-on fellelhetők olyan felvételek, amelyek állítása szerint idén húsvét után fog véget érni a földi élet. A magyarázat pedig egyszerű matematikai alapokra hivatkozik:

Az emberiségnek 6000 év állt rendelkezésére a Földön, és mivel Ádám és Éva csak i. e. 3983-ban érkeztek a bolygóra, így pont 2017-ben, azaz idén telik le a 6000 év – írta meg a DailyStar.

Forrás: Wallpaper Beta
Élő adásban tudta meg a híradós, hogy meghalt a férjehttp://www.life.hu/news/20170409-elo-adasban-tudta-meg-hogy-meghalt-a-ferje.htmlMinden profizmusára és lelkierejére szüksége volt annak az indiai hírolvasónak, aki élő adásban, bejelentkező kollégájától tudta meg, hogy a férje autóbalesetben életét vesztette - írja a Hindustan Times értesüléseire hivatkozva a 24.hu. News--Szutyok idő lesz a jövő héten: Íme az előrejelzés!http://www.life.hu/news/20170409-idojaras-elorejelzes-a-jovo-hetre.htmlVasárnap tovább csökken felettünk a felhőzet, többfelé lehet hosszabb, naposabb időszakokra számítani. A jövő hét viszont igencsak szeszélyesen alakul. News--Elhunyt a kisfiú, Nolan, aki nem tudott egyedül lennihttp://www.life.hu/news/20170408-elhunyt-a-kisfiu-aki-nem-tudott-egyedul-lenni.htmlNolan tizennyolc hónapon át harcolt a betegségével: február hetedikén hunyt el. NewsOrigoExkluzív interjú Ő királyi fensége Kenti Mihály hercegnévelhttp://www.life.hu/news/20170406-exkluziv-interju-o-kiralyi-fensege-kenti-mihaly-hercegnevel.htmlA Szerelmes királynő című könyvének népszerűsítése céljából Magyarországra látogatott az angol királyi udvar egyetlen magyar származású hercegnéje, Ő királyi fensége Kenti Mihály hercegné. A látogatásra elkísérte férje, V. György király unokája, II. Erzsébet királynő első unokatestvére, Mihály kenti herceg – aki egyébként azzal, hogy feleségül vette a katolikus bárónőt, az angol királyi törvények értelmében le is mondott a brit trónöröklésről. A hercegné exkluzív interjút adott a Life.hu-nak NewsOrigo8 éves kislány került elő a dzsungelből - Majmok neveltékhttp://www.life.hu/news/20170406-8-eves-kislany-kerult-elo-a-dzsungelbol-majmokkal-elt.htmlÉszak-Indiában találták meg a 8 éves kislányt, aki nem tudott beszélni, és állat módjára viselkedett – számolt be a Times of India. NewsOrigoÜrülékével dobott arcon egy nénit a majom: Videó!http://www.life.hu/news/20170405-urulekkel-dobott-meg-egy-idos-nenit-a-majom.htmlValószínűleg ez a videó lesz a michigani állatkert legnézettebb felvétele. Nem is csoda, hiszen ilyet nem látni mindennap. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.