Vilmos herceg vidéki kocsmában végezte dolgát

Forrás: AFP/John Stillwell -
kocsma Vilmos herceg wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceget egy mentés közben szólította a szükség. Vidékre kellett menniük, az ellátás után pedig a herceg keresett egy alkalmas helyet, hogy könnyítsen magán. A helyi kocsmát választotta.

Ha menni kell, akkor menni kell: ez így van még Vilmos herceg esetében is. A királyi sarj nem bírta tovább tartani magát, egy mentési művelet közepén szólította a szükség. A mentőhelikopter pilótájaként volt bevetésen múlt héten Vilmos, csapatával egy infarktusos beteghez riasztották őket.

Mentés közben jött rá a szükség Forrás: AFP/John Stillwell

Gyorsan megérkeztek Roystonba, de erőfeszítéseik ellenére nem sikerült megmenteni a beteg életét. Vilmos hercegnek és csapatának pedig meg kellett várniuk a rendőrség és a halottkém kiérkezését. Órákig várakoztak, Vilmos herceg pedig nem bírta tovább. Kénytelen volt keresni egy mosdót, a kis városkában pedig nem volt sok lehetősége, betért a Tally Ho nevű kocsmába, és ott végezte el a dolgát.

Vilmos herceg nagyon illemtudó és kedves volt. Azt kérdezte, hogy használhatja-e a mosdót,

mondta a Daily Mailnek

Vilmos herceg kényszerből vette el Katalint?

Mesés házasságnak tűnik Vilmos és Katalin kapcsolata, ám most azt pletykálják, nem éppen szerelemből házasodtak. Állítólag II. Erzsébet nyomására jegyezte el Vilmos herceg Katalint. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
George Clooney szomszédjai kiborultak a sztárpártólhttp://www.life.hu/sztarok/20170410-huszmillios-adomanyt-kaptak-george-clooney-szomszedjai.htmlGeorge Clooney és felesége, Amal hatalmas építkezésbe kezdtek ám ennek nem mindenki örül. Hiába minden próbálkozás, a szomszédok inkább elköltöztek mellőlük.TV + Sztárok--Ez lesz Meghan Markle új neve az esküvő utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170410-ez-lesz-az-eskuvo-utan-meghan-markle-neve.htmlKiderült, milyen nevet fog viselni Meghan Markle, ha összeházasodik Harry herceggel. TV + Sztárok--Danny Blue megérezte, hogy kiesik? – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170410-danny-blue-tavozott-a-nagy-duettbol-video.htmlDanny Blue megérezte, hogy nekik kell távozniuk... TV + SztárokOrigoTolvai Reni nagyon szomorú- ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20170410-tolvai-reni-szomorkodik-a-kieses-miatt.htmlTolvai Reni és Danny Blue párosa fejezte be a második adás után A Nagy Duett című TV2-es produkciót. Az énekesnő nagyon elszomorodott... TV + SztárokOrigoBangó Margit könnyezve vezette műsorát a Sláger TV-nhttp://www.life.hu/sztarok/20170410-bango-margit-konnyezve-vezette-musorat.htmlBangó Margit új szerepben tűnik fel, méghozzá a Sláger TV-n. Műsorában kívánságokat teljesít, és az életéről is mesél. A felidézett emlékektől meg is hatódott a művésznő, könnyek között vezette a műsorát.TV + SztárokOrigoGregor Bernadett majdnem recepciós letthttp://www.life.hu/sztarok/20170410-gregor-bernadett-majdnem-recepciosnak-allt.htmlMélypont volt Gregor Bernadett életében, amikor lejárt a szerződése a Pesti Magyar Színházzal. Azt hitte, nem kell már sehová, ezért megfordult a fejében, hogy feladja a színészi pályát, és recepciósnak áll. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.