Vilmos herceget egy mentés közben szólította a szükség. Vidékre kellett menniük, az ellátás után pedig a herceg keresett egy alkalmas helyet, hogy könnyítsen magán. A helyi kocsmát választotta.

Ha menni kell, akkor menni kell: ez így van még Vilmos herceg esetében is. A királyi sarj nem bírta tovább tartani magát, egy mentési művelet közepén szólította a szükség. A mentőhelikopter pilótájaként volt bevetésen múlt héten Vilmos, csapatával egy infarktusos beteghez riasztották őket.

Mentés közben jött rá a szükségForrás: AFP/John Stillwell

Gyorsan megérkeztek Roystonba, de erőfeszítéseik ellenére nem sikerült megmenteni a beteg életét. Vilmos hercegnek és csapatának pedig meg kellett várniuk a rendőrség és a halottkém kiérkezését. Órákig várakoztak, Vilmos herceg pedig nem bírta tovább. Kénytelen volt keresni egy mosdót, a kis városkában pedig nem volt sok lehetősége, betért a Tally Ho nevű kocsmába, és ott végezte el a dolgát. "Őszintén szólva, még most sem térek magamhoz. Vilmos herceg nagyon illemtudó és kedves volt. Azt kérdezte, hogy használhatja-e a mosdót, én meg azt válaszoltam, hogy hát persze, felség. Teljesen megdöbbentem, csak összevissza beszéltem" - mondta a Daily Mailnek a kocsma tulaja.

Vilmos herceg kényszerből vette el Katalint?
Mesés házasságnak tűnik Vilmos és Katalin kapcsolata, ám most azt pletykálják, nem éppen szerelemből házasodtak. Állítólag II. Erzsébet nyomására jegyezte el Vilmos herceg Katalint. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!