Várkonyi Andi elárulta: hiányzik neki a lánykérés!

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Várkonyi Andrea lánykérés Micsoda nők! Várkonyi Andreával
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mindig, Várkonyi Andi műsorában most is izgalmas részleteket tudhattunk meg a sztárvendégek életéről, ám ezúttal a műsorvezető is színt vallott.

A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című műsor legutóbbi adásában a lánykérés, illetve a házasság volt a téma. Pirner Alma is mesélt arról, milyen romantikus körülmények között kérték meg a kezét.

Várkonyi Andrea vágyik a lánykérésre Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Mint kiderült, a híres táncosnőt nyaralás alatt, az Eiffel-torony tetején, romantikus naplementében kérte meg a kedvese. Az emlékeket felelevenítve még mindig könnybe lábad a szeme, hiszen ez egy igen meghatározó élmény az életében.

A téma kapcsán Várkonyi Andi is elmondta néhány gondolatát, többek között azt is, hogy az ő életéből nagyon hiányzik a lánykérés.

"Mi még nem házasodtunk össze, de egy ilyen lánykérés.... legfeljebb utána azt mondom, hogy figyelj, hagyjuk, csak kérd meg a kezem" – mondta Andi.

Liza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnthttp://www.life.hu/sztarok/20170411-liza-minelli-volt-ferje-david-gest-meg-akarta-oletni-elton-johnt.htmlLiza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnt. A producer azért küldött bérgyilkost az énekesre, mert Elton rájött, hogy a férfi valójában meleg! TV + Sztárok--Pintér Tibor kiborult a terhesség miatt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-pinter-tibor-kiborult-a-terhesseg-miatt.htmlPintér Tibor kiborult, amikor kolléganői közölték vele a szuper hírt: mindketten terhesek. TV + SztárokOrigoPumped Gabo lebukott- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-pumped-gabo-lebukott-megcsalas-video.htmlPumped Gabo és Ági kapcsolata komoly válságba került. A pumpálós srác egy másik lánnyal szűrte össze a levet, de úgy tűnt, sikerült kimagyaráznia magát – egészen mostanáig... TV + Sztárok--Klapka György végrendeletéből sok vagyontárgy hiányzikhttp://www.life.hu/sztarok/20170411-klapka-gyorgy-regi-vegrendeletebol-sok-minden-hianyzik.htmlNem írt új végrendeletet Klapka György, így egy évekkel ezelőtti dokumentummal folytatták le a hagyatéki tárgyalást. Ebből azonban -mint kiderült-, sok vagyontárgy hiányzik. TV + Sztárok--Gyulán kezdett új életet Dombóvári Vanda, az RTL Klub egykori műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170410-gyulan-kezdett-uj-eletet-dombovari-vanda.htmlDombóvári Vanda három hónapja költözött vissza Budapestről Gyulára, a szülővárosába. Az egykori tévés visszautasíthatatlan állásajánlatot kapott, így új életet kezdett.TV + Sztárok--Száraz Dénes eljutott az Everest alaptáborighttp://www.life.hu/sztarok/20170410-szaraz-denes-az-everest-alaptabor-utan-az-island-peaket-veszi-be.htmlEgy kisebb álom már megvalósult: Száraz Dénes a Magyar Everest Expedíció 2017 tagjaként nyolc nap alatt felért az expedíció alaptáborába, ahonnan folytatja útját az Island Peak 6.189 méteres csúcsára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.