Úgy látszik, Győzikéék lejátszójában beakadt a Merci-lemez, ugyanis ez már nem az első alkalom, hogy a hófehér luxusverdáról szólnak. A showman ismét megcsillogtatta a kommunikációs képességét.

Nemrég látott napvilágot az első néhány fotó arról a bizonyos autóról, amit lassan már úgy emlegetünk, mintha egy gyerek lenne. Március 28-án a hajnali napfelkeltében láthattuk először, ekkor számos fénykép is készült róla. A romantikus hangulatú képekhez Győző coachokat is felülmúlóan frappáns szöveget is írt

A kétgyermekes apuka időnként a lányának is odaadja az autót, természetesen az idősebbiknek, Evelinnek. Ezzel kapcsolatban az egyik bulvárnapilap cikket is írt, miszerint "30 milliós sportautókat hajt Győzike lánya". 

A cikkel kapcsolatban Győző is hangot emelt, és a tőle megszokott módon, ismét a dolog lényegét sikerült megragadnia: 

"Köszönjük a kedves címlapot, ja és az autó csak 28 900 000 volt, mert kaptam egy kis kedvezményt, bocsánat. Ja, és nem a szeretője vette neki, hanem én, Gáspár Győző. De a különbözetet átutalom a cikk íróinak gyógyszerre."

Köszönjük a lényegi információközlést. Ja, így, hogy kiderült az autó valódi értéke, máris más megvilágításba helyeződött minden.