Lindsay Lohan Paris Hilton Mariah Carey Johnny Depp Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlenül szokták mondani, hogy a túlzott luxus könnyen magával ragadja az embert. Íme, néhány sztár, akik láthatóan nem veszik már észre, hogy mennyi felesleges hülyeségre szórnak ki elképesztő összegeket.

Paris Hilton és a kutyadadus

A szexi szőkeség híresen nagy állatbarát, 8 kutyája van, de az is lehet, hogy már ennél is több. Foglalkozni viszont a házi kedvencekkel már nem igazán tud. Vagy nem akar? Akármi is az igazság, az biztos, hogy a figyelemzavaros Hilton lány kutyadadust fogadott, aki mindennap foglalkozik a ház úrnőjének ebeivel.

Paris Hilton kutyadadát fogadott Forrás: Instagram/Paris Hilton

Bizonyos információk szerint volt arra is példa, hogy két kölyökkutyáért 6,7 millió forintot fizetett, és ezek után felmerül a kérdés: minek vesz magának kutyát egy olyan ember, aki aztán valaki másnak passzolja le a gondoskodást?

Suri Cruise „csodálatos” élete

Katie Holmes és Tom Cruise külön-külön is komoly vagyonnal rendelkeznek, nem is beszélve arról az anyagi háttérről, amit még az együttélés során halmoztak fel. De úgy tűnik, ők sem tudnak felelősségteljes szülőként gondolkodni, ugyanis durván elkényeztetik a kis Surit.

Surie Cruise az elkényeztetett gyerekek világát éli Forrás: Getty Images

Az egyik születésnapjára például 28 millió forintot költöttek el, amiből közel 5 milliót a virágdekorációra szántak, míg a cateringre további 12 milliót fordítottak. Aprósüteményekre és muffinokra is kifizettek majdnem 1,5 millió forintot. Mi lesz akkor, ha Suri betölti a 18-at? Egy ország fog együtt ünnepelni, és vesznek neki egy masnival átkötött bolygót? Nem is beszélve arról, hogy így mitől fog kialakulni a kislányban az egészséges értékrend?

Mariah Carey – fényűzés minden téren

Carey a legirigyebb kategóriák egyikébe tartozik: ő az, akinek bőven van mit a tejbe aprítania, mégis inkább igyekszik mások bankszámláját csonkítani a sajátja helyett. Többek között ezért is szakított vele a milliárdos vőlegénye, mert a férfi megelégelte, hogy Mariah kizárólag az ő pénztárcáját használja, miközben neki is lenne miből költenie. Főleg azok után, hogy a szakítást követően nem adta vissza a vőlegénynek a 3 milliárd forint értékű eljegyzési gyűrűt.

Mariah Carrey dúsgazdag, ennek ellenére szereti mások pénzét költeni Forrás: Instagram/Mariah Carrey

Természetesen ebben az exvőlegénynek teljesen igaza volt, hiszen a 47 éves sztár most is meg tud fizetni egy Beverly Hills-i házat, aminek 9 hálószobája, 10 fürdőszobája, uszodája, moziterme és medencéje van. Havi 28 millió forintnak megfelelő összegért bérli. Mariah emellett imádja a méregdrága ékszereket is, az egyik szív alakú nyakéke 141 millió forintot ér. Azt is külön személyzet figyeli – természetesen jó pénzért –, hogy az öltözőjében mindig 24 fok, illetve 24 vaníliaillatú gyertya égjen, mert a sztár csak így érzi jól magát.

Johnny Depp – túl van fizetve, mégis elégedetlen

Nemrég napvilágra került statisztikák szerint Johnny Depp a legjobban megfizetett színészek egyike, mégis jócskán elégedetlen a vagyonával. Be is perelte a The Management Group néven futó céget, amely a pénzügyeivel foglalkozik. 7 milliárd forintot követel tőlük, ugyanis az 53 éves sztár véleménye szerint rosszul kezelték a pénzét, és emiatt súlyos millióktól esett el. A pénzügyi csoport ellenkeresetet nyújtott be, és ezzel együtt azt is elárulták, hogy Johhnynak miért nincs „egy vasa sem”.

Johnny Depp nagyjából 575 milliót költ el havonta az életre Forrás: Getty Images

A cég beszámolója szerint nagyjából 575 milliót költ el havonta az életre. Az elmúlt években több mint 5,5 milliárd forintot költött el különféle ingatlanokra, jachtokra, magánrepülőkre, relikviákra és művészeti alkotásokra, sportkocsikra, melyek miatt 12 raktárt kell folyamatosan bérelnie. Emellett havi 8,5 milliót költ borra, illetve további 130 millióba kerül a saját stábja és a személyzete is. A TMG szerint ők már korábban jelezték a sztárnak a túlköltekezést, de ő nem foglalkozott a felszólításokkal.

Lindsay Lohan – az anyja kezeli a vagyonát

A fiatal sztár olyannyira túllőtt már a célon, hogy az édesanyja vette kezelésbe a vagyonát. Képes volt egy éjszaka alatt úgy leamortizálni a barátaival egy szállodai lakosztályt, hogy a fogyasztás és a kártérítés együttes összege meghaladta a 280 milliós összeget. Ez elképzelhetetlen!

Lindsay Lohan képes volt egy éjszaka alatt úgy leamortizálni egy szállodai lakosztályt, hogy a fogyasztás és a kártérítés együttes összege meghaladta a 280 millió forintot Forrás: Instagram/Lindsay Lohan

Emellett természetesen rengeteg pénzt költött el a káros szenvedélyeire is: drog, alkohol és vásárlási mánia, mindezek következtében a 30 éves sztárnak az anyja kezeli a vagyonát, akár a gyerekeknek. Nem is meglepő, hiszen Lindsay képes bárkitől kölcsönkérni, és nála egy kölcsön közel 2,5 milliónál indul. Ennél kevesebbért még a száját sem nyitja ki.

Sztárok emlékezetes aranyköpéseihttp://www.life.hu/sztarok/20170406-sztarok-vicces-aranykopesei.htmlNéha mindenki tud olyat mondani, amitől mások a hajukat eldobják – ez az ismert emberekkel is előfordul. Íme, a legütősebb aranyköpések, amelyek mind sztárok szájából hangzottak el. TV + Sztárok--Ezzel foglalkoztak a magyar sztárok mielőtt híresek lettek: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170404-ez-volt-madai-vivien-es-varkonyi-andrea-nyari-munkaja.htmlA Micsodanők! Várkonyi Andreával című műsorban ismét lehullott a lepel néhány olyan titokról, amiről korábban még sosem hallhattunk. TV + SztárokOrigoÖngyilkos sztárok: tehetségek, akik eldobták maguktól az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20170331-sztarok-akik-ongyilkossagot-kovettek-el.htmlA fényűzés és az ismertség nem jelent boldogságot. Sok tehetséges művész dobta el magától az életét, pedig látszólag mindenük megvolt. Sokan rajongtak értük, ők mégsem voltak elégedettek a sorsukkal, inkább önkezükkel véget vetettek az életüknek, hátrahagyva családjukat és gyermekeiket. TV + Sztárok--Sztárok, akik tönkretettek egy házasságothttp://www.life.hu/sztarok/20170324-sztarok-akik-tonkretettek-egy-hazassagot.htmlA sztárok sem tökéletesek, ráadásul minden baklövésük vagy félrelépésük címlapokra kerül. Éppen ezért nekik még párra lelni is sokkal nehezebb, és ha megtalálták az igazit, akkor is belerondíthat a kapcsolatba egy harmadik fél. Sokszor elő is fordul, hogy egy celeb tönkretesz egy házasságot, össze is gyűjtöttük azokat a sztárokat, akik már szétzúztak egy kapcsolatot. Russel Crow és Ben Affleck is okozott már szakítást. TV + Sztárok--Sztárok, akik más sztárok titkait tálalták ki http://www.life.hu/sztarok/20170322-sztarok-akik-egymas-titkait-fecsegtek-ki.htmlOlykor a hírességek sem tapintatosak egymással, és napvilágra kerülnek olyan titkok, amik nem véletlenül voltak titokban tartva. TV + SztárokOrigoSztárok, akiknek muszáj volt lefogyniuk http://www.life.hu/sztarok/20170308-ot-sztar-akiknek-muszaj-volt-lefogyniuk.htmlBizony, néha a legnagyobb hírességeknek sem volt választásuk: ők azok, akiknek muszáj volt lefogyniuk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.