Exvőlegényének üzent Mariah Carey: porrá égette menyasszonyi ruháját

Forrás: YouTube -
menyasszonyi ruha Mariah Carey elégetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carrey - elmondása szerint - már túl van azon, hogy a milliárdos exvőlegénye kiadta az útját, legújabb videójában még sem ez látszódik: az énekesnő a klipjében égette porrá menyasszonyi ruháját. Ez ám az üzenet!

Hiába indult romantikus románcnak Mariah Carey és milliárdos vőlegényének kapcsolata, az eljegyzésből sosem lett esküvő. Az üzletember ugyanis kiadta az énekesnő útját, több jó oka is volt rá, de legfőképp az nem tetszett a milliárdosnak, hogy Mariah Carey a saját pénze helyett az övét szórja.

Mariah Carey új klipjében üzent egykori vőlegényének Forrás: YouTube

Így aztán egy csapásra véget értek Mariah Carey gondtalan életről szövögetett álmai, és fuccsba mentek a világra szóló lakodalom tervei is! Az énekesnő azonban - látszólag - nem bánkódott sokáig, gyorsan összejött az egyik fiatal háttértáncosával. Lehet azonban némi sértettség még a sztárban, ugyanis legújabb klipjében az exének üzent, porrá égette menyasszonyi ruháját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.