Kiderült, kik buktathatták le Gáspár Győzőt az adócsalási ügyben

Gáspár Győző adócsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármeddig trükközhetett volna az áfával Gáspár Győző, ha az illegális autókereskedők mintáját követik – állítja a Bors szakértője. Így azonban börtön várhat rájuk az elkobzott milliók miatt.

Pénteken tartottak házkutatást az adóhivatal munkatársai Győziék otthonában, sőt, Gáspár Evelin lakásában is. Ékszereket, pénzt és öt nagyon drága autót is lefoglaltak. Győzőt és társait azzal gyanúsítják, hogy tíz autó többszöri eladása után több mint negyvenmillió forint adót nem fizettek be az államnak. A Bors megkeresett egy szakértőt, aki elmondta, hogyan lehet ezzel a módszerrel nagyon sok pénzt keresni:
"Többen csalnak ebben az országban ilyen módon, mint azt az átlagember el tudná képzelni... Külön iparág fejlődött ki a külföldről behozott és utánuk adót nem fizetők táborából. A legnagyobb probléma a rossz európai szabályozás. A vevőnek nem abban az országban kell adót fizetnie, ahol megveszi a kocsit, hanem ott, ahol a vásárló cége be van jegyezve. Vagyis ha van egy szlovák cégem, veszek egy autót Németországban, és azt behozom Magyarországra eladni, akkor Szlovákiában kellene az adót fizetnem. Már ha keresik a kocsit, de nem szokták... Ahogy kiderült, Győzikéék magyar strómanokat is bevettek a láncba, szerintem ezért buktak le. Ha csak külföldi cégekkel trükköznek, nehezebben csípik őket fülön."

Gáspár Győzőt adócsalással vádolják

Győző ügyében hamarosan vádemelés következhet, és a showman nem lehet nyugodt. Négy évvel ezelőtt 1,8 év börtönre ítélték adócsalás miatt, igaz, három évre felfüggesztve. Ha a mostani esetben bebizonyosodik a bűnössége, akkor több év börtön vár rá, ugyanis a próbaideje alatt követte el az áfacsalást.

Ő az a férfi, akivel Sarka Kata lazított húsvétkorhttp://www.life.hu/sztarok/20170418-sarka-kata-b-istvannal-lazitott-husvetkor.htmlKorábban már írtunk róla, hogy Sarka Kata új udvarlója egy biznyos B. István lehet, Hajdú Péter korábbi üzlettársa. Úgy tűnik, a szerelem erősödik, István ugyanis Katáék után utazot húsvétkor Ausztriába.TV + Sztárok--Befagyasztották Tori Spelling számláit, csődbe menthttp://www.life.hu/sztarok/20170418-befagyasztottak-tori-spelling-szamlait-csodbe-ment.htmlTori Spelling ötödik gyermeke március elején született, de ahelyett hogy a színésznő a boldogágban úszna, az anyagi helyzete miatt aggódhat. Komoly gondokkal kell szembenéznie.TV + Sztárok--Brutális összegű adótartozással felszámolták Kasza Tibi volt cégéthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-100-millios-adotartozassal-felszamoltak-kasza-tibi-volt-ceget.htmlFelszámolás miatt megszűnt Kasza Tibi és Kasza Gábor cége, a Két Utazó Kft., amelyet 2003-ban alapítottak a testvérek, majd öt év után kiszálltak belőle. TV + Sztárok--Harry herceg húsz évig elfojtotta magában a gyászthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-harry-herceg-husz-evig-elfojtotta-magaban-a-gyaszt-diana-halala.htmlHarry herceg, a néhai Diana hercegnő másodszülött fia édesanyja halála után csaknem két évtizedig küszködött a magába fojtott gyásszal, az ezzel járó agresszióval, egészen addig, amíg végül lelki segítségnyújtásra szorult.TV + Sztárok--Íme a fotó, amivel Katalin hercegnő teljesen kiborította az apósáthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-katalin-hercegno-fellibbeno-szoknyaja-foto.htmlKatalin hercegnő villámgyorsan hódította meg az angolok szívét, és házastársi kötelezettségeit is mindig tökéletesen teljesítette. Apósa, Károly herceg azonban mégis kiakadt rá. TV + Sztárok--Így nézett ki Kiss Ramóna, amikor elször adott interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-igy-nezett-ki-kiss-ramona-amikor-eloszor-adott-interjut-a-fokusznak.htmlKiss Ramóna könnyek között búcsúzott a Barátok közt stábjától, gyomorgörccsel indult az utolsó forgatási napra. 17éves volt, amikor bekerült a sorozatba.TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.