Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, első közös gyermekét várja Szinetár Dóra és Makranczi Zalán. Korábban a színésznő már átadta az egyik szerepét, most azonban újabb lemondásra kényszerült.

Szinetár Dóra a közösségi oldalán tette közzé, hogy terhessége miatt már nem tud nagyszabású, másfél órás szólókoncerteket bevállalni. "Kedves Érdeklődők! Az Újratervezés Óbudán koncert technikai okok miatt egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Szinetár DóraFotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

 

A várandósságomra való tekintettel úgy döntöttem, egy ilyen nagyszabású, másfél órás szólókoncertet a csöppség születéséig már nem szeretnék bevállalni.

ovábbra is színpadon maradok, holnap például a vadonatúj Kálmán Imre Teátrum megnyitóján láthat a közönség a Nagymező utcában, és nyár közepéig még számos fellépésen szerte az országban, sőt, még Erdélyben is, de ezek a fellépések rám kisebb feladatot rónak, beoszthatóbb energiaigénnyel. Természetesen a jegyek visszaválthatók, és az Újratervezés-koncertek folytatódnak, amint háromgyermekes anyukaként fogok majd Újra Tervezni – írta ki a Facebookra Dóra.