Paris Hilton a környezetvédelem mellett kampányol

Forrás: SodaStream -
kampány környezetvédelem Paris Hilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan fordulat következett be Paris Hilton életében. Úgy tűnik, az egykori botrányairól elhíresedett Hilton-lány megkomolyodott. 

Paris Hilton közös együttműködésbe kezdett a világ egyik vezető szénsavasító készülékeket gyártó vállalatával, a SodaStreammel. A közös kampány célja az, hogy felhívják az emberek figyelmét a túlzott PET palack használatra, illetve az ebből fakadó környezetszennyezésre.

Naponta több, mint 1 milliárd palackot használ az emberiség, melyeknek egy része még mindig tárolókban sorakozik, hiába a szelektív hulladékgyűjtés. A SodaStream mindig is azon dolgozott, hogy ezt a mennyiséget lecsökkentse anélkül, hogy az embereknek le kellene mondaniuk az üdítőfogyasztásról.

A szexi híresség radikális változáson esett át Forrás: SodaStream

Paris Hilton pedig melléjük állt, és közösen kampányolt a céggel, hogy az üzenet minél több emberhez eljusson. A 36 éves sztár mostanában visszafogta a médiás szerepléseit, és a frissen megjelenő cikkei is arról árulkodnak, hogy a komolytalan lányból mostanra érett nő lett.

„Imádtam dolgozni ezen a projekten, nagyon fontos üzenetet közvetít és mindenki számára megadja a választás lehetőségét egy fenntarthatóbb, egészségesebb életre" - nyilatkozta Paris.

Bereczki Zoltán elárulta, nem fogadott szüzességethttp://www.life.hu/sztarok/20170426-bereczki-zoltan-nem-fogadott-szuzesseget.htmlEgy ideje egyedülálló Bereczki Zoltán, de ez nem jelenti azt, hogy sosincs senkije. A színész elárulta, hogy bár komoly kapcsolata nem volt, nem fogadott szüzességet! TV + Sztárok--Suzy Cortez erotikus fotókkal üzent Messinekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-suzy-cortez-felpucer-fotokkal-uzent-messinek.htmlA 2015-ös év legjobb fenekű modellje nem titkoltan Barcelona és Lionel Messi kedvelő. Szexi fotókkal fejezte ki a rajongását a sportoló iránt. TV + SztárokOrigoKlapka György örökösei meg tudnak egyezni: Sandy viszi az üzletethttp://www.life.hu/sztarok/20170426-klapka-gyorgy-orokosei-meg-tudnak-egyezni.htmlNem veszekednek, nem marakodnak. Klapka örökösei között a lehető legjobban megy az együttműködés, felosztották egymás között az üzletet. Klapka lánya viheti tovább a kereskedést, de még nem zárult le minden. A gyászra sem volt idejük a nagy káoszban. TV + Sztárok--Ennyi pénzt kapnak egy fellépésért a magyar zenészekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-ennyit-kapnak-egy-fellepesert-a-magyar-zeneszek.htmlA zenészek fizetése nem publikus, bár lehet sejteni, hogy ki mennyit kap egy fellépésért. Most azonban konkrét számok kerültek ki a zenészek gázsijáról. Bár az összegek soknak tűnnek, nem szabad elfelejteni, hogy egy egész csapatot kell belőle kifizetniük az énekeseknek. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoPirner Alma combfixben és tűsarkúban pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170426-pirner-alma-combfixben-es-tusarkuban-pozolt.htmlNem ez az első, és nagy valószínűséggel nem is az utolsó alkalom, hogy Pirner Alma dögös fotót posztolt magáról. Ezúttal egy combfixet húzott fel, ráadásul tűsarkúval, amitől mindenkinek leesett az álla. TV + Sztárok--Novák Angéláról pucér fotókat tesznek közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-novak-angelarol-pucer-kepeket-tesznek-kozze.htmlFájhat a feje Novák Angélának az ellopott mobiltelefonja miatt, ugyanis az azon tárolt meztelen fotóit valaki felrakta az internetre, pedig nem a nagy nyilvánosságnak készültek.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.