Időjárás: Elmossa az eső a hosszú hétvégét?

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
időjárás hosszú hétvége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a hosszú hétvége, lássuk hát, kegyes lesz-e hozzánk az időjárás!

Szombat: A Dunántúlon szakadozott lesz a felhőzet, főleg ÉNy-on már többórás napsütés is lehet. A Dunától keletre erősen felhős időre számíthatunk, elszórtan - főleg a Tiszántúlon - esővel, záporral. Estére mérséklődik az ÉNy-i szél. 14 fok körül alakul a hőmérséklet. Hidegfronti hatás várható.

A Dunától keletre erősen felhős időre számíthatunk, elszórtan esővel, záporral Forrás: MTI/Kovács Tamás

Vasárnap: Nyugaton változóan felhős, részben napos idő lesz. Keleten gyakran lesz erősen felhős az ég, és szórványosan, a Tiszántúlon több helyen várható eső. 16 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Hétfő: Többórás napsütés valószínű május 1-jén. Csak néhol fordulhat elő zápor. Erősödik a nappali felmelegedés: 18 fok körül alakulhat a csúcsérték.

Kedd: ÉNy felől megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakul ki zápor. Átmenetileg megerősödik az ÉNy-i szél. 15 és 20 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szerda: Gyakran lesz felhős az ég, és elszórtan záporok is előfordulnak. A hőmérsékletben nem lesz változás - írja a Köpönyeg.hu.

Egy nyugdíjas pilóta állítja: látta Madeleine McCannthttp://www.life.hu/news/20170428-egy-nyugdijas-pilota-latni-velte-madeleine-mccannt.htmlÁllítólag egy idős férfi korábban látta Madeleine McCannt. Nem biztos abban, hogy őt látta, de nagyon valószínűnek tartja. News--12 másodperc kell a székletürítéshez http://www.life.hu/news/20170428-az-evolucios-alapok-szerint-tizenket-masodperc-kell-a-kakilashoz.htmlSosem hinné az ember, hogy valakiben felmerül ez a kérdés: vajon menny ideig tart egy átlagos székelés? Most már erre is tudjuk a választ, 12 másodperc. NewsOrigoTömegkatasztrófa helyszínén jelent meg Jézus: Videó!http://www.life.hu/news/20170428-egy-tomegkatasztrofa-helyszinen-villant-fel-jezus-alakja.htmlDurva tömegbaleset történt Kolumbia északi részén egy földcsuszamlás következtében. A katasztrófa után azonban megtörtént a csoda. NewsOrigoLynn Dorsey meztelen videóját munkahelye Instagramjára posztolta véletlenülhttp://www.life.hu/news/20170428-lynn-dorsey-meztelen-videojat-munkahelye-instagramjara-posztolta.htmlFél órán keresztül volt az egész világ számára látható a 61 éves Lynn Dorsey privát, meztelen videója, amit eredetileg a férjének szánt. A nő ugyanis véletlenül munkahelye Instagram-oldalán tette közzé a felvételt. NewsOrigo10 irritáló idézet, ami a Facebookon halálra idegesíthttp://www.life.hu/news/20170428-ezek-a-facebook-legidegesitobb-idezetei.htmlTe is szoktad néha azt érezni, hogy lassan már több az idézetes poszt a Facebookon, mint a valódi gondolat? Engem ez olyan mértékig dühít, hogy gyorsan össze is szedtem 10 tipikus idézetet, hátha mire leírom őket, még agyvérzést is kapok. News--Nyolc és fél évre ítéltek egy magát földönkívülinek kiadó szegedi csalóthttp://www.life.hu/news/20170427-nyolc-es-fel-evre-iteltek-egy-magat-foldonkivulinek-kiado-csalot.htmlNyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy férfit, aki magát földönkívülinek kiadva csalt ki összesen mintegy 400 millió forintot több sértettől. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.