Egy nyugdíjas pilóta állítja: látta Madeleine McCannt

Forrás: Wikipédia -
eltűnt kislány felbukkant Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag egy idős férfi korábban látta Madeleine McCannt. Nem biztos abban, hogy őt látta, de nagyon valószínűnek tartja.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Madeleine McCann 2007-es eltűnését és az évek óta tartó keresését az online médiának köszönhetően az egész világ lélegzet-visszafojtva figyeli. A hároméves brit kislány 2007. május 3-án tűnt el egy portugáliai üdülőhely apartmanjából. Szülei állítása szerint a lányt egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg ők vacsorázni mentek egy étterembe, de azóta sem látták többé a kislányt.

Egy pilóta látni vélte Madeleine McCannt Forrás: Wikipédia

Sokak szerint a szülők hatalmas hibát követtek el, és van okuk félni a felelősségre vonástól, hiszen nem lett volna szabad ilyen korú gyerekeket magukra hagyni. Számos elmélet kapott szárnyra a kislány eltűnését illetően. Valaki szerint Madeleine meghalt, és a szülők így akarják eltusolni, mások szerint még életben van, és elkószált, de még számos teória született az ügyében.

Most pedig egy nyugdíjas pilóta állítja, hogy látta a kislányt. A férfi beszámolója szerint egy gyanús párt látott, akik egy szőke kislányt próbáltak elrejteni.

"Éppen Portiamóból utaztam Lagosba, amikor elhaladtam egy lovas kocsi mellett. A kocsin pedig egy középkorú párt láttam, szakadt öltözékben, és a nő egy szőke kislányt dédelgetett a karjában. Utánuk mentem, de amikor befordultak az egyik utcába, a nő egy kendővel takarta el a gyermek fejét" - írta meg a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.