Eltűnt egy angol férfi Budapesten

Forrás: manchestereveningnews.co.uk -
férfi eltűnt angol legénybúcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Sam Clancy egy 22 fős társasággal, legénybúcsúra érkezett Budapestre. Alig pár óra múlva elkeveredett a barátaitól, és azóta sem tudnak róla semmit - írta a brit Manchester Evening News.

A lap szerint a férfit a Morrisons 2-nél látták beülni egy taxiba pénteken este 10 óra körül. A barátai szombaton este kezdték keresni, körbetelefonáltk a kórházakat, és a rendőrséget is értesítették. Clancy egy farmert és egy pólót viselt, az útlevele nem volt nála. Telefonján sem eléhető, csak a hangposta jelentkezik. A férfi apja és a menyasszonya Budapestre utazik, hogy segítsenek a keresésben.

Eltűnt egy angol férfi Budapesten - Sam Clancy Forrás: manchestereveningnews.co.uk

A brit lapnak Sam Clancy testvére, Matthew nyilatkozott. Elmondta, hogy egyáltalán nem vall a testvérére, hogy eltűnjön, nem hagyná, hogy a családja halálra aggódja magát. Panaszkodott a magyar rendőrségre, szerinte nem voltak segítőkészek, de már a brit rendőrség is foglalkozik az ügyükkel, így bíznak az előrelépésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.