Holtan került elő Sam Clancy, az angol férfi, aki Budapesten tűnt el

férfi eltűnt angol Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy tudja, hogy meghalt az a 24 éves brit férfi, akit szombat óta kerestek Budapesten.

Sam Clancy legénybúcsúra érkezett Budapestre a baráti társaságával, de az érkezésük után pár óra múlve eltűnt. Utoljára a Morrison's 2-nél látták utoljára, akkor taxiba szállt. A barátai szombatin este kezdték keresni, de hiába.

A fiatalember barátai ma már a Facebookon gyászoltak, Sam halálhírét posztolták. Mint kiderült, a férfi volt a szombati Váci úti halálos gázolás áldozata. Valószínűleg eltévedt, átszaladt az úton, és elütötték.

Vilmos herceg és Katalin 1,5 millió eurós kártérítést követel a félmeztelen fotók miatthttp://www.life.hu/news/20170502-vilmos-es-katalin-1-5-millio-euros-karteritest-kovetel-a-felmeztelen-fotok-miatt.htmlVilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő 1,5 millió euró kártérítést követel a Closer francia pletykamagazintól, amely 2012-ben félmeztelen fotókat közölt a hercegnőről - jelentette be kedden a Closer ügyvédje a Nanterre-ben folyó bírósági tárgyaláson.News--Rendkívül ritka albínó orangutánt találtak Borneónhttp://www.life.hu/news/20170502-rendkivul-ritka-albino-orangutant-talaltak.htmlAlbínó orangutánt ejtettek foglyul falusiak Borneó szigetének Indonéziához tartozó részén, a rendkívül ritka állatot a hatóságok szabadították ki és bízták állatvédők gondjaira.News--Egy fiatal szörfösnek veszett nyoma a tengeren http://www.life.hu/news/20170502-harmincket-oran-keresztul-nem-talaltak-az-eltunt-szorfost.htmlMár mindenki nagyon aggódott Matthew Bryce-ért. Senki sem tudta, hogy életben van-e még. NewsThinkstockTuristák lepték el a magyar sorozatgyilkos házáthttp://www.life.hu/news/20170502-mindenki-feher-norbert-sorozatgyilkosra-kivancsi.htmlTöbb ezer turista lepte el a magyar sorozatgyilkos házát. Mindenki látni akarta, pedig Fehér már nem is volt ott. News--Zuhanó ufót láttak Louisianában: Videó!http://www.life.hu/news/20170502-szaguldo-foldonkivulit-lattak-louisianaban.htmlAz amerikai államban rögzített ufós eset felborzolta a kedélyeket. Az idegenek után kutatók szerint egyértelmű, hogy mi történt, de ezzel persze nem mindenki ért egyet. NewsOrigoEltűnt egy angol férfi Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170502-eltunt-egy-angol-ferfi-budapesten-sam-clancy.htmlA 24 éves Sam Clancy egy 22 fős társasággal, legénybúcsúra érkezett Budapestre. Alig pár óra múlva elkeveredett a barátaitól, és azóta sem tudnak róla semmit - írta a brit Manchester Evening News.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.