Sztárok, akik gyerekként lettek híresek. De vajon hogy néznek ki ma, és merre sodorta őket az élet? 

Danica McKellar

Emlékeztek a Wonder Years című sorozat Winnie Cooperére? A gyerekként híressé vált lány sorra hódította meg a fiúk szívét szerte a világban, de össze is törte őket, mikor Winnie és Kevin egymásra találtak a sorozatban. Érdekesség, hogy a tinilány valóban akkor csókolózott életében először, a kamerák előtt.

Azóta a színésznő felnőtt, ráadásul már édesanya is. Danica igyeszik egyensúlyt tartani a színészet és a család között, ráadásul emellé még könyveket is matematikából. Az a célja, hogy megszerettesse ezt a nehéznek tűnő tantárgyat a gyerekekkel.

Danica McKellarForrás: Northfoto, Getty Images

Zac Efron  

A High School Musical szexi tinisztárjára minden lány emlékszik. Troy Boltonként hamar belopta magát a csajok szívébe, és ez azóta sem változott. A fiúnak komoly karrierje lett, számos produkcióban szerepelt, és omladoztak utána a nők. Ez azonban meg is nehezítette Zac életét, aki később alkohol-problémákkal és pszichés gondokkal is küzdött a reflektorfény hatására. 

A nehézségeket azonban átvészelte, és azóta is színészként keresi a kenyerét. Legközelebb az új Baywatch filmben láthatjuk majd Dwayne Johnson mellett. 

Zac EfronForrás: Getty Images, AFP

Dakota Fanning 

Ő volt "minden" filmben a kislány. 8 éves korában kapott először díjat a filmes szerepléseiért, és azóta már számos tévés produkcióban láthattuk: 23 éves korára már maga mögött tudhatott 37 filmet és 14 tévéműsort. Aki esetleg régebben nem követte, az a Világok harca című filmből biztosan emlékszik rá. 

Jelenleg is színészkedik, pillanatnyilag három filmen dolgozik: Oceans Eight, The Bell Jar és a The Postcard Killings, vagyis hamarosan újból mozivásznon láthatjuk.

Dakota FanningForrás: Getty Images

Taylor Momsen 

Bizonyára mindenki emlékszik még a Grinch című film cuki Cindy Loujára. A hirtelen jött hírnevet meglovagolva számos nagyszabású produkció castingján vett részt, és nem kellett hozzá sok, hogy ő kapja meg a Kémkölyök 2. szerepét, ráadásul kis híján Hannah Montanát is ő játszotta. 

A fiatal lány később modellkarrierbe kezdett, és szép eredményei vannak, de később rádöbbent, hogy számára a zene az igaz szerelem. Megalapította a The Pretty Reckless nevű bandáját és ezzel együtt megtalálta az életútját is. A harmadik lemezük kiadásán dolgoznak, és sorra koncerteznek a világban. 

Taylor MomsenForrás: AFP, Getty Images

Haley Joel Osment

Leghíresebb szerepe az 1999-es Hatodik érzék című film, melyben egy médiumot alakított. De nem ez az egyetlen híres film amiben felbukkant, hiszen 1994-ben a Forrest Gump című sikerfilmben is láthattuk. 

2006-ban azonban autóbalesetet okozott kábítószer befolyásoltsága alatt, amely miatt rehabilitációra és pénzbírságra ítélték a fiút. Ez nem tett jót a karrierjének, de ahhoz mindenképpen kellett, hogy visszatérítse Haley-t a helyes irányba. Nemsokára újabb sorozatokban is láthatjuk majd szerepelni.

Haley Joel Osment Rég elfeledett gyereksztárok - Emlékszel rájuk?Forrás: Getty Images
Disney-sztárok akkor és most – Felismered az egykori gyerekszínészeket?
Emlékeztek még azokra a Disney-sorozatokra, amelyeknek köszönhetően rengeteg tehetséges színészt és énekest ismerhettünk meg? Így néztek ki akkor, és így festenek ma: galéria!