Kutyatámadás miatt került kórházba egy kislány

Forrás: Thinkstock -
kutya kislány sérülés kutyatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagytestű kutya támadta meg a kislányt, akinek egy hajszálon múlott az élete. 

Liverpool kertvárosi részében történt a megdöbbentő eset. A kis Ella éppen egy rokona kertjében játszott a barátaival, mikor az egyik szomszéd kertjéből 5 kutya szabadult el.

A Paco névre keresztelt hatalmas keverékkutya átugrott a kerítésen, és Ellát a fejénél fogva kezdte el marcangolni. Az otthon tartózkodó nagymama vette észre a borzasztó eseményeket, és egy másik családtaggal együtt hősiesen elüldözték a kutyát, majd mentőt hívtak Ellának.

Kutyatámadás miatt került kórházba egy kislány - Illusztráció Forrás: Thinkstock

A kislányt természetesen azonnal elszállították, majd az Alder Hey Gyermekkórházban egy

7 órás műtéten esett áll.

Kész csoda, hogy még életben van. Súlyos sérüléseket szenvedett, zaklatott, de szerencsére fel fog épülni.

A kiérkező rendőrök egy 35 éves férfit tartóztattak le, ugyanis az 5 kutya az ő tulajdonában áll. Egyelőre előzetes letartóztatásban van, több vádat is emelni készülnek ellene - írta meg a Mirror.

Orális szex közben, a kocsiban fulladt meg egy pár (18+)http://www.life.hu/news/20170507-oralis-szex-kozben-fulladt-meg-egy-par-a-kocsiban.htmlEgy tajvani nő éppen a szeretőjét elégítette ki orálisan, amikor megfulladtak a kipufogógáztól. News--Végre kiderült az igazság arról, tud-e járni Michael Schumacherhttp://www.life.hu/news/20170507-vegre-kiderult-hogy-tud-e-jarni-michael-schumacher.htmlPár napja számoltunk be arról, hogy egyes lapértesülések szerint az egykori Forma-1-es pilóta, Michael Schumacher állapota javult. Úgy tűnik, hogy ezek az információk nem származtak biztos forrásból. A Schumacher család és a német Bunte magazin perén ugyanis a bírónő szájából hangzott el az, hogy a világklasszis pilóta nem tud járni. News--Az edzőtáborban vesztette életét az olimpiai bajnok bobos, Steven Holcombhttp://www.life.hu/news/20170507-az-edzotaborban-vesztette-eletet-az-olimpiai-bajnok-steven-holcomb.htmlHoltan találtak rá az amerikai bobosra. NewsThinkstockLeszakadt a bölcsőde plafonja: Kórházba került egy gyerek: Videó!http://www.life.hu/news/20170505-leszakadt-szekszardon-egy-bolcsode-plafonja.htmlMeghökkentő eset történt egy szekszárdi bölcsődében: leszakadt a plafon, melynek egy darabja eltalált egy alvó kisgyereket. News--Égig érő karja van a fiatal lánynak: Fotó!http://www.life.hu/news/20170505-oriasi-karja-van-a-fiatal-lanynak.htmlHát be kell vallanunk, ilyen óriási végtagot még sosem láttunk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.