Elképesztő videó került napvilágra arról, hogy milyen könnyen el lehet rabolni egy kisgyereket. Az édesapa jelen volt, mégsem vett észre semmit. 

Egy tanulságos videó terjed a közösségi oldalakon, amely arra szeretné felhívni a figyelmünket, hogy milyen könnyedén el lehet rabolni egy kisgyereket. A kisfiú és az apja a játszótéren tartózkodtak, mikor az eset történt. 

Az apa egy padon ülve olvasott a telefonján, a gyermek pedig békésen játszott, mikor egy fiatal férfi lépett oda hozzá ajándékkal a kezében. A fiúcska elfogadta a meglepetést az idegen embertől, majd kézen fogva elsétált vele a helyszínről. 

Az apa egyszer csak felnézett a mobiljából, és ekkor realizálta: a gyermeke szőrén szálán eltűnt. Fel alá járkálva kereste a játszótéri játékok között, mikor a fiatal férfi váratlanul előbukkant a kisfiúval. Elmagyarázta az apának, hogy milyen könnyedén tudta elcsalni a fiát, és arra kérte, hogy a későbbiekben jobban vigyázzon rá, mert ehhez hasonló gyermekrablások sajnos manapság már mindennap történhetnek.