emberrablás rablás gyerekrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videó került napvilágra arról, hogy milyen könnyen el lehet rabolni egy kisgyereket. Az édesapa jelen volt, mégsem vett észre semmit. 

Egy tanulságos videó terjed a közösségi oldalakon, amely arra szeretné felhívni a figyelmünket, hogy milyen könnyedén el lehet rabolni egy kisgyereket. A kisfiú és az apja a játszótéren tartózkodtak, mikor az eset történt.

Az apa egy padon ülve olvasott a telefonján, a gyermek pedig békésen játszott, mikor egy fiatal férfi lépett oda hozzá ajándékkal a kezében. A fiúcska elfogadta a meglepetést az idegen embertől, majd kézen fogva elsétált vele a helyszínről.

Az apa egyszer csak felnézett a mobiljából, és ekkor realizálta:

a gyermeke szőrén szálán eltűnt.

Fel alá járkálva kereste a játszótéri játékok között, mikor a fiatal férfi váratlanul előbukkant a kisfiúval. Elmagyarázta az apának, hogy milyen könnyedén tudta elcsalni a fiát, és arra kérte, hogy a későbbiekben jobban vigyázzon rá, mert ehhez hasonló gyermekrablások sajnos manapság már mindennap történhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.