Hihetetlen eset látott napvilágot: egy nő a saját kisbabáját gyilkolta meg úgy, hogy 2 percre mikrohullámú sütőbe helyezte. 

2005. augusztus 30-án,  China Arnold csúnyán összeveszett a párjával, ezért felöntött a garatra. Terrell Talleyvel azon veszekedtek, hogy az 1 hónapos csecsemőjüknek vajon tényleg Terrell-e az apja.

China ArnoldForrás: Ohio Department of Corrections

A nő úgy feldühödött a veszekedés során, hogy a kislányt berakta a mikróba több, mint 2 percre. A kis Pallas pedig olyan komoly külső és belső égési sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. 

Az édesanya először tagadta a felelősségét, de aztán a mikrohullámú sütőben talált DNS-ek is bizonyították, hogy Pallas gyilkosság áldozatává vált. Ennek ellenére nem tudták rábizonyítani China-ra, mert az egyik gyermeke azt vallotta, hogy a szomszédban lakó fiú rakta a kislányt a konyhagépbe. 

A 2006-os tárgyaláson a szóbanforgó fiú édesanyja igazolni tudta, hogy gyermeke nem tartózkodott otthon a gyilkosság idején, vagyis nem lehet ő az elkövető. Az anyát börtönbe zárták ,de az ügyvédje azóta is azon dolgozik, hogy bizonyítsa a nő ártatlanságát. 

Az egyik cellatársa szerint China bevallotta: azért rakta mikróba a kislányt, hogy nehogy kitudódjon kitől származik pontosan - írta meg a CrimeFeed.