Sarka Kata most minden idejét szépségversenye rendezésével tölti, és már be is mutatta az induló lányokat. Egyikükkel azonban kellemetlen szituációba került, melynek végén ki kellett zárni a versenyzőt, ugyanis az induló férjezett!

Sarka Kata buzgón szervezi a Magyarország Szépe szépségversenyt, nemrég meg is mutatta a kiválasztott lányokat, akik mind szépek, fiatalok, hajadonok és gyermektelenek. Vagy mégsem? Kata az egyik indulóval elég kínos szituációba került, mert a lányról, Aimara Wendy Perez Quiliáról kiderült, hogy van férje, ami azonnali kizárást jelent.

Sarka Kata egyik versenyzőjét ki kellett zárni: kínosForrás: Facebok

"Kubai származású férjem van, de régóta Magyarországon élek, és nagyon jól beszélem a nyelvet. Amikor feltették a családi állapotommal kapcsolatos kérdést, azt hitték a zsűritagok, hogy nem értem, mit kérdeztek. Valójában értettem, csupán az nem világos számomra, hogy miért ennyire fontos az, hogy van-e férjem. Amikor kitöltöttem a jelentkezési lapot, nem tudtam, hogy ebből probléma lehet. Nem akartam hazudni a zsűrinek, és sajnálom, hogy ezzel bonyodalmat okoztam" - mondta Aimara.

Aimara sajnos nem indulhat a címértFotó: Mudra László - Origo

Sarka Kata sem gondolja, hogy szándékosan vezette félre a zsűrit az egzotikus lány. Az ilyen problémák elkerülése miatt jeleztük a jelentkezési lap alján, hogy gyermektelen és hajadon hölgyek jelentkezését várjuk a versenyre. Ez egy általánosan elfogadott szabály a világ valamennyi szépségversenyén, ezért is lepődtünk meg azon, hogy Aimara mégis beadta a jelentkezését. Egy pillanatig sem gondoltuk, hogy át akart volna verni minket, sokkal valószínűbb, hogy nem teljesen értette a jelentkezési lap minden pontját" - árulta el a Lokálnak Kata.