A ValóVilág befejeztével mindenki kíváncsi, vajon lesz-e újabb reality, és ha igen, mikor. VV Auréliónak köszönhetően már mindkét kérdésre tudjuk a választ, pedig ő maga is elmondta, hogy titkos információt kotyogott ki.

Azok, akik rajonganak a realitykért biztosan tűkön üllve várják a ValóVilág újabb évadát. Az persze szigorúan őrzött titok, hogy mikor kerül újra műsorra a show, egyelőre hivatalosan még sehol nem hirdették ki a folytatást. Persze ettől a rajongók még kíváncsiak, jobb híján így Auréliónak tették fel a nagy kérdést.

VV Aurelio kikotyogott egy titkotForrás: Facebook/VV Aurelio

Éló adásban beszélgetett rajongóival Facebook-oldalán az egykori játékos, amikor valaki megkérdezte, mikor számíthatnak az új évadra. Aurelio nem kertelt a válasszal, egyből elárulta, mikortól nézhetik újra a ValóVilágot, persze, aztán gyorsan hozzátette, hogy ez titkos információ. Mostmár azonban nem. Gyerekek, ősszel indul az újabb őrület" - mondta Aurelio. Ha lehet hinni VV Aurelio értesülésének, akkor szeptembertől indul újra a ValóVilág ezt az infót 7 perc körül kotypgta ki.