Rékasi Károly visszatér a színpadra: a József Attila Színházban fog játszani

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
színpad József Attila Színház Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly motorbalesete óta sok mindenen ment keresztül. Hosszú idő volt, mire rendeződött az állapota, addig színpadra sem állhatott. Úgy néz ki, ennek vége: újra játszani fog a színész. 

Rékasi Károly motorbalesete több mint két éve volt, hosszú időbe telt, mire a színész lába helyrejött. Még az amputálástól is tartania kellett egy időben, de szerencsére már elmúlt a veszély. Így már csak az a kérdés maradt, mikor áll vissza dolgozni, hiszen anyagi helyzete nem túl biztató. A válasz Verebes Istvántól érkezett: hamarosan Rékasi játszani fog egy általa rendezett darabban. "Felújítjuk azt a produkciót, ami csak egy előadást, a premiert érte meg annak idején. Ez a Boldogság című darab, amit nagyon szerettem, jó munka volt. Azért is várom, mert újra együtt dolgozhatok benne Rékasi Károllyal, aki már, ahogy látom, egész jól van" – mondta a Borsnak Verebes István. Ezt a jó hírt Rékasi Károly is megerősítette.

Rékasi Károly visszatér Fotó: Marton Szilvia/Origo

Aztán sajnos csak egy előadást ért meg a darab.

mondta a Borsnak

Nem vállalata az új műsort Onyutha Judit időjóshttp://www.life.hu/sztarok/20170512-nem-vallalata-az-uj-musort-onyutha-judit.htmlIdőjóslás helyett műsőrvezetői széket ajánlott fel Onyuta Juditnak az ATV, a tévés azonba nem élt a lehetőséggel.TV + SztárokOrigoBaukó Éva félmeztelenül pózol - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170512-bauko-eva-felmeztelenul-pozol.htmlBaukó Éva mióta rátalált a szerelem még többször mutatja meg magát a rajongóinak. Ezúttal félmeztelenül pózolt. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók Cicciolina börtönbüntetése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170512-kiakadtak-cicciolina-rajongoi-bortonbuntetes-miatt.htmlCicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték. Az egykori pornós a közösségi oldalán reagált a rajongók üzenetire.TV + Sztárok--Hazaköltözik családjával Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20170512-az-atv-hez-igazol-vujity-tvrtko-hazakoltozik-amerikabol.htmlRégi szerelme, a Napló miatt hagyja el Amerikát Vujity Tvrtko. A Bors úgy tudja, nyáron már a képernyőn láthatjuk a népszerű tévést. TV + Sztárok--VV Aurelio elárulta, mikor kezdődik a ValóVilág 9 - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170511-vv-aurelio-elarulta-mikor-kezdodik-a-valovilag-9.htmlA ValóVilág befejeztével mindenki kíváncsi, vajon lesz-e újabb reality, és ha igen, mikor. VV Auréliónak köszönhetően már mindkét kérdésre tudjuk a választ, pedig ő maga is elmondta, hogy titkos információt kotyogott ki. TV + Sztárok--Gwyneth Paltrow szemüveges lett: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170511-gwyneth-paltrow-szemuveget-hord.htmlNem mindennapi fotó került fel a híres színésznő közösségi oldalára. A sztár egy fekete keretes szemüvegben vigyorog. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.