Az erdőben leltek rá az eltűnt egyetemista lány, Hannah Webster holttestére

Anglia holttest eltűnt egyetemista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön jelentették be a lány eltűnését, és másnap meg is találták a holttestét.

Az angliai Essexi Egyetemen tanuló, 20 éves Hannah Webster csütörtökön tűnt el. A rendőrség azonnal keresni kezdte, a lakosság segítségét is kérték. Végül másnap egy erdei bicikliút mellett találták meg a lány holttestét.

Az erdőben leltek rá az eltűnt egyetemista lány, Hannah Webster holttestére Forrás: Facebook

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy nem találtak gyanús körülményre utaló jeleket, ezért nem fognak gyilkosság miatt nyomozást indítani. Hogy hogyan halt meg Hannah, azt nem közölték a nyilvánossággal – írta a DailyMail.

Felakasztotta magát az előzetesben egy 23 éves férfi Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170513-felakasztotta-magat-az-elozetesben-a-23-eves-magyar-ferfi.htmlFelakasztotta magát egy előzetes letartóztatásban lévő 23 éves férfi a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet egyik objektumában pénteken - tájékoztatta a Büntetés-végrehajtási Szervezet szóvivője az MTI-t. NewsThinkstockLezuhant egy repülő - Senki sem élte túl a katasztrófáthttp://www.life.hu/news/20170513-lezuhant-egy-repulo-senki-sem-elte-tul.htmlLezuhant egy kisrepülő szombat délután Boszniában, Mostar városának közelében. A gépen öten voltak, mindannyian életüket vesztették - adta hírül a helyi rendőrség. NewsThinkstockHolnap visszatér a tavasz: Kellemes meleg lesz, 20-25 fok valószínűhttp://www.life.hu/news/20170513-idojaras-a-hetvegere-visszater-a-tavasz.htmlSzombat délutánig erősen felhős lesz az ég, és többfelé lesz zápor, zivatar (keleten néhol tartós eső is). Délutántól Ny, ÉNy felől csökken a felhőzet, de futó záporok még ekkor is várhatók. News--Gyászol a mulatósszakma: Elhunyt Hajdúk János zenészhttp://www.life.hu/news/20170513-elhunyt-hajduk-janos-zenesz.htmlGyászol a mulatósszakma: meghalt a 3+2 mulatósegyüttes egykori billentyűse, Hajdúk János, a lakodalmas rock műfajának egyik létrehozója. A gyászhírt a megrendült újvidéki zenekar tette közzé. A legelső, és ma is aktív hazai mulatósbanda vezére, Bugyi Zoltán igyekszik tartani a lelket kollégáiban. NewsOrigoAmerikában él az új Hitler http://www.life.hu/news/20170512-pennsylvaniaban-lakik-a-fiatal-hitler.htmlPennsylvaniában él az új Hitler, akinek még a fiát is Hitlernek hívják. Ez durva! News--Időjárás: felhőszakadás, jégeső és viharos szél is várhatóhttp://www.life.hu/news/20170512--felhoszakadas-jegeso-es-viharos-szel-is-varhato.htmlAz egész országra kiterjedő figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a heves zivatarok miatt. Felhőszakadásra kell számítani jégesővel és viharos széllel! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.