Az RTL Klub feléleszti a Mónika show-t, csak nem Mónikával. A műsorvezető Nádai Anikó lesz, a műsor korábbi háziasszonya el is mondta a véleményét a csatorna választásáról. Szerinte nagyon nehéz dolga lesz Anikónak.

Erdélyi Mónika 9 éven át vezette a Mónika-show-t, az RTL Klub pedig arra készül, hogy felélesztik a formátumot. A csatorna egy majdnem ugyanolyan műsor indítását tervezi, csak nem Mónikával. Ezúttal Nádai Anikó vezetné a beszélgetős műsort, akit eddig a Való Világ és a Farm című produkciók háziasszonyaként láthattunk. Mónika az Esti Frizbi felvételén elárulta, miután megtudta, hogy a csatorna újra indít egy kibeszélős műsort, várta, hogy megcsörrenjen a telefonja. 

Erdélyi Mónika szerint nagyon nehéz dolga lesz Nádai AnikónakForrás: Femcafé

"Egy pár napig gondolkodtam rajta, hogy mit szólok majd, ha rám töri az ajtót az RTL, hogy mi most téged akarunk. Nem tették. Nem hívtak. Nem tudom, miért"  - mondta Mónika, aki azt is elárulta, a végén már nagyon nem érezte jól magát a műsorban. "9 évig csináltam, és az első hat évben nagyon jól éreztem magam. Utána viszont eldurvult a műsor, és nagyon agresszív lett"  - mondta az egykori show háziasszonya, aki nem tudja, Anikóban megvan-e minden egy ilyen műsor vezetéséhez.  Az a fiatal lány kb. 50 kiló vasággyal, és azért ezt fizikumban is bírni kell.  Mi akkor három adást vettünk fel egy nap, és azért az 12 óra, de hát azt állva. Lehet, őt már leültetik, lesz olyan szerencsés" - idézi a Blikk Mónikát. Hozzátette, ezt nemcsak fizikailag, de lelkileg is bírni kell, és okos kérdéseket kell feltenni, hogy tudja irányítani a beszélgetést. "Jó kis iskola lesz neki" - tette hozzá Mónika.