Nagy Ervin Kucsera Gábor Árpa Attila Istenes Bence Majka férfinap Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemzetközi férfinap mellett, ami november 19-én van, hazánkban egy másik napot is jegyzünk, ami csak a férfiaké. Ez pedig a mai nap, azaz május 19-e. Ennek örömére összeállítottuk a Life.hu kedvenc 10-es pasilistáját! Nektek ki tetszik jobban? Szavazzatok!

Mi mással is emlékezhetnénk meg férfitársainkra a magyarországi férfinapon, mint egy jó kis összeállítással hazánk legszexibb férfiairól. A Life.hu összeállította a Top 10 hazai férfiak listáját. Mit gondolsz, kinek kellene megnyernie az ország legjobb pasija címet?

Sebestyén Balázs

Az ország szókimondó rádiós műsorvezetője bár már kétgyermekes édesapa és férj, még mindig irtó sármos és szexi. Laza stílusával és enyhén borostás arcával sok magyar női szívet rabolt már el.

Sebestyén Balázs Fotó: Szabó Gábor - Origo

Kucsera Gábor

Az egykori sztársportoló hatalmas izmaival és huncut szemeivel még ma is az ország egyik legjobban kedvelt férfija. Sokan gondolják úgy, hogy Tápai Szabina nagyon szerencsés nő, hiszen őt vezetette oltár elé Gábor néhány évvel ezelőtt. Azóta pedig már kisfiuk, Beni is felcseperedett.

Kucsera Gábor Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

Nagy Ervin

A Kaméleon és a Kincsem filmek sztárja göndör fürtjeivel és igéző tekintetével örökre beégett a magyar nők retinájába. Amellett, hogy remek színész, A Konyhafőnök című műsorból az is kiderült, hogy elképesztően jól főz... irigykedhetünk új kedvesére, Borbély Alexandrára.

Nagy Ervin Forrás: Fórum Hungary

Istenes Bence

Sokan Sebestyén Balázs utódjának is tartják a fiatal műsorvezetőt, aki vicces stílusával és szőke ábrázatával joggal szerepel a mi kis Top 10-es listánkban. A fiatal édesapa jelenleg egy trópusi szigeten forgatja a Survivor című műsort, ahonnan előszeretettel posztolja aranybarnára sült testét.

Istenes Bence kisfiával, Nátánnal Forrás: Instagram/Csobot Adél

Árpa Attila

Bőven a 40 felett is elképesztően sármos a magyar színész és televíziós személyiség. A közelmúltban vát el modell kedvesétől, Tomán Szabinától és azóta már újra megtalálta a szerelmet. Nem is csoda, hogy nem szingli a sztár, hiszen a mai napig nők tömegei lesik vagy lesnék a kegyeit.

Árpa Attila Fotó: Bielik István - Origo

Majka

Az ózdi fenegyerekre igaz a mondás: a jó bor a korral nemesedik, azaz a férfi minél idősebb, annál sármosabb. Az immár kétgyerekes apuka elképesztő sikereket tudhat a háta mögött, mióta elhagyta a ValóVilág első szériájának luxusbörtönét. Bár Majka szinte egész teste ki van varrva, neki még ez is jól áll.

Majka Forrás: TV2

Ki a legsármosabb magyar férfi?

Demcsák Zsuzsa a köztévéhez igazolt?- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-demcsak-zsuzsa-az-mtva-nal-folytatja.htmlMindenkit meglepett a hír, amikor Demcsák Zsuzsa hosszú évek után befejezte pályafutását a TV2-nél. Akkor azzal indokolta döntését, hogy a családi biznisszel szertene foglalkozni. Most viszont újra képernyőn van a sztár... TV + SztárokOrigoVolt kedveséért, Ács Beáért aggódik Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-pinter-tibort-exe-miatt-aggodik.htmlAhogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Ács Beatrix rosszul lett egy egyiptomi fotózáson és kórházban kötött ki. Állítólag infarktus okozta a problémát... TV + SztárokOrigoVezetés közben, ittasan ájult el David Hasselhoff lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170516-ittasan-vezetett-elajult-david-hasselhoff-lanya.htmlDavid Hasselhoffról tudjuk, hogy egy időben meggyűlt a baja az alkohollal, és azóta sem biztos, hogy kilábalt betegségéből. Ám ezúttal nem ő, hanem lánya ült ittasan a volánhoz. Le is tartóztatták... TV + Sztárok--Pumped Gabo összeomlott - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-osszeomlott-video.htmlPumped Gabo és párja, Ági kapcsolata mindig is hullámvasút volt. Ám úgy tűnik, szerelmük a végéhez érkezett... TV + Sztárok--Nagy Ervin és szerelme, Borbély Alexandra megküzdöttek egymásért- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170412-nagy-ervin-es-szerelme-eleinte-bunben-eltek.htmlTilla műsorában vallot őszintén kapcsolatáról Nagy Ervin és Borbély Alexandra. A kezdeti nehzéségek és fájdalmak után végre egymásnak és olthattalan szerelmüknek élhetnek. TV + Sztárok--Hódi Pamela beintett Berki Krisztiánnak- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170412-hodi-pamela-nem-egnedi-moszkvaba-berkit-video.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián nyári esküvőjükre készülnek, aminek elmaradhatatlan állomása a legénybúcsú is. A sztár Moszkvába vagy Vegasba menne, ám az orosz bulit a sztármami nem engedi leendő férjének. Az okot is elárulta... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.