A nemzetközi férfinap mellett, ami november 19-én van, hazánkban egy másik napot is jegyzünk, ami csak a férfiaké. Ez pedig a mai nap, azaz május 19-e. Ennek örömére összeállítottuk a Life.hu kedvenc 10-es pasilistáját! Nektek ki tetszik jobban? Szavazzatok!

Mi mással is emlékezhetnénk meg férfitársainkra a magyarországi férfinapon, mint egy jó kis összeállítással hazánk legszexibb férfiairól. A Life.hu összeállította a Top 10 hazai férfiak listáját. Mit gondolsz, kinek kellene megnyernie az ország legjobb pasija címet?

Sebestyén Balázs

Az ország szókimondó rádiós műsorvezetője bár már kétgyermekes édesapa és férj, még mindig irtó sármos és szexi. Laza stílusával és enyhén borostás arcával sok magyar női szívet rabolt már el.

Sebestyén BalázsFotó: Szabó Gábor - Origo

 Kucsera Gábor

Az egykori sztársportoló hatalmas izmaival és huncut szemeivel még ma is az ország egyik legjobban kedvelt férfija. Sokan gondolják úgy, hogy Tápai Szabina nagyon szerencsés nő, hiszen őt vezetette oltár elé Gábor néhány évvel ezelőtt. Azóta pedig már kisfiuk, Beni is felcseperedett.

Kucsera GáborForrás: Facebook/Kucsera Gábor

 Nagy Ervin

A Kaméleon és a Kincsem filmek sztárja göndör fürtjeivel és igéző tekintetével örökre beégett a magyar nők retinájába. Amellett, hogy remek színész, A Konyhafőnök című műsorból az is kiderült, hogy elképesztően jól főz... irigykedhetünk új kedvesére, Borbély Alexandrára.

Nagy ErvinForrás: Fórum Hungary

 Istenes Bence

Sokan Sebestyén Balázs utódjának is tartják a fiatal műsorvezetőt, aki vicces stílusával és szőke ábrázatával joggal szerepel a mi kis Top 10-es listánkban. A fiatal édesapa jelenleg egy trópusi szigeten forgatja a Survivor című műsort, ahonnan előszeretettel posztolja aranybarnára sült testét.

Istenes Bence kisfiával, NátánnalForrás: Instagram/Csobot Adél

 Árpa Attila

Bőven a 40 felett is elképesztően sármos a magyar színész és televíziós személyiség. A közelmúltban vát el modell kedvesétől, Tomán Szabinától és azóta már újra megtalálta a szerelmet. Nem is csoda, hogy nem szingli a sztár, hiszen a mai napig nők tömegei lesik vagy lesnék a kegyeit.

Árpa AttilaFotó: Bielik István - Origo

 Majka

Az ózdi fenegyerekre igaz a mondás: a jó bor a korral nemesedik, azaz a férfi minél idősebb, annál sármosabb. Az immár kétgyerekes apuka elképesztő sikereket tudhat a háta mögött, mióta elhagyta a ValóVilág első szériájának luxusbörtönét. Bár Majka szinte egész teste ki van varrva, neki még ez is jól áll.

MajkaForrás: TV2