A kutya az ember legjobb barátja - tartja a mondás, de néhány sztár nem így van ezzel, vagy legalábbis nem elégszik meg egy kutyával. Rengeteg olyan híresség van, akik különleges állatokat tartanak inkább, úgy mint hangyászsün, kígyó, tigris vagy éppen disznó.

Miley Cyrus disznójaTöbb kutyával is megosztja otthonát a különc énekesnő, de persze ő sem elégedett meg csupán a klasszikus háziállatokkal. Úgy döntött, hogy egy disznónak is helyet ad a lakásában.

Miley Cirus a malackájávalForrás: Facebook/Miley Cyrus

A malackának persze megvan a saját rezidenciája, de sok fotó tanúsítja, hogy Miley bizony az otthonába is szívesen beengedi a röfit.

Forrás: Facebook/Miley Cyrus

Slash és a hüllőkA Guns N' Roses legendás gitárosa nem részesíti előnyben az emlősöket, ő inkább a hüllőkre esküszik. Sok állat megfordult már a zenész otthonában, a hétköznapibb teknőstől kezdve egészen a kígyókig. Főként a pitonokat és a boákat kedvelte.

Slash a hüllőkért rajongForrás: Getty Images

Mike Tyson tigriseAz ökölvívónak ragaszkodnia kellett a róla kialakult képhez, nem tarthatott otthon egy sima házi cicust, hiszen az nem elég kemény, helyette egy időben valódi tigris volt a háziállata, persze nem akármilyen: bengálit választott magának, amiből egy darabig hármat is tartott otthonában.

Mike Tyson egy időben bengáli tigriseket tartottForrás: Facebook/Mike Tyson

Michael Jackson csimpánzaAz énekesnek hosszú ideig volt hű társa egy csimpánz, akinek jobb dolga volt, mint a legtöbb embernek. A kis majomkának természetesen volt neve is, Bubblesnek hívta Jacko, és a hálószobájában volt a birodalma. 

Michael Jackson és BubblesForrás: AFP, Northfoto

Salvador DaliNémiképp kilóg a felsorolásból a híres festő, hiszen már 28 éve távozott az élők sorából, de olyan különleges háziállatai voltak, hogy nem lehet kihagyni. Egyszerűen rajongott mindenért, ami nem hétköznapi, neki hangyásza és ocelotja is volt!

Salvador Dalí az ocelotjávalForrás: AFP