Sztárok különleges háziállatokkal: tigris, kígyó, disznó és hangyász

Miley Cyrus Slash Michael Jackson George Clooney Mike Tyson sztárok Salvador Dali háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutya az ember legjobb barátja - tartja a mondás, de néhány sztár nem így van ezzel, vagy legalábbis nem elégszik meg egy kutyával. Rengeteg olyan híresség van, akik különleges állatokat tartanak inkább, úgy mint hangyászsün, kígyó, tigris vagy éppen disznó.

Miley Cyrus disznója

Több kutyával is megosztja otthonát a különc énekesnő, de persze ő sem elégedett meg csupán a klasszikus háziállatokkal. Úgy döntött, hogy egy disznónak is helyet ad a lakásában.

Miley Cirus a malackájával Forrás: Facebook/Miley Cyrus

A malackának persze megvan a saját rezidenciája, de sok fotó tanúsítja, hogy Miley bizony az otthonába is szívesen beengedi a röfit.

Forrás: Facebook/Miley Cyrus

Slash és a hüllők

A Guns N' Roses legendás gitárosa nem részesíti előnyben az emlősöket, ő inkább a hüllőkre esküszik. Sok állat megfordult már a zenész otthonában, a hétköznapibb teknőstől kezdve egészen a kígyókig. Főként a pitonokat és a boákat kedvelte.

Slash a hüllőkért rajong Forrás: Getty Images

Mike Tyson tigrise

Az ökölvívónak ragaszkodnia kellett a róla kialakult képhez, nem tarthatott otthon egy sima házi cicust, hiszen az nem elég kemény, helyette egy időben valódi tigris volt a háziállata, persze nem akármilyen: bengálit választott magának, amiből egy darabig hármat is tartott otthonában.

Mike Tyson egy időben bengáli tigriseket tartott Forrás: Facebook/Mike Tyson

Michael Jackson csimpánza

Az énekesnek hosszú ideig volt hű társa egy csimpánz, akinek jobb dolga volt, mint a legtöbb embernek. A kis majomkának természetesen volt neve is, Bubblesnek hívta Jacko, és a hálószobájában volt a birodalma.

Michael Jackson és Bubbles Forrás: AFP, Northfoto

Salvador Dali

Némiképp kilóg a felsorolásból a híres festő, hiszen már 28 éve távozott az élők sorából, de olyan különleges háziállatai voltak, hogy nem lehet kihagyni. Egyszerűen rajongott mindenért, ami nem hétköznapi, neki hangyásza és ocelotja is volt!

Salvador Dalí az ocelotjával Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.