Fogyókúrára fogták az elhízott makákót: Videó!

Forrás: Youtube -
makákó elhízás gyorsétel fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uncle Fat néven vált híressé az a kis makákó, aki már egyáltalán nem is olyan kicsi, ugyanis elég komoly túlsúllyal él együtt.

A Thaiföldön élő állat azért került ilyen helyzetbe, mert a turisták által eldobált, hátrahagyott gyorséttermi maradékokon élt, minden lepattanót összegyűjtött, ami csak a keze ügyébe akadt. A gyorskaja azonban nem csak az embert hízlalja fel, hanem az állatokat is, így lett Uncle Fat-nak is óriási pocakja.

Uncle Fat, az elhízott makákó Forrás: Youtube

Egy normális testúllyal bíró makákó átlagosan 9 kilós, de ő már 26 kilogrammot nyom. Ez majdnem a háromszorosa a normálisnak, vagyis nincs más hátra:

le kell fogyasztani.

A thaiföldi vadvédelmi szakemberek befogták, és komoly diétára fogták. Kizárólag sovány fehérjét, gyümölcsöt és zöldséget ehet, ellenőrzött mennyiségben, naponta kétszer. Remélhetőleg így már néhány hónapon belül visszatérhet a többiek közé az eredeti élőhelyére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.