Állítják: Trokán Nóra és Vecsei Miklós 5 év után szakítottak

Fotó: Polyák Attila/Origo, MTVA -
Trokán Nóra Vecsei Miklós szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bennfentesek szerint Trokán Nóra és hat évvel fiatalabb kedvese, Vecsei Miklós szakítottak. Csaknem öt évig voltak együtt. 

Trokán Nóra csaknem öt évig volt együtt Vecsei Miklóssal, aki hat évvel fiatalabb nála. A szerelmesek kapcsolatának nagyon szurkoltak a kollégáik, de bennfentes információk szerint a pár nemrég szakított, amit minden barátjuk nagyon sajnál.

Trokán Nóra és Vecsei Miklós Fotó: Polyák Attila/Origo, MTVA

A Story Magazin állítása szerint a színházi berkekben már mindenki tudja, hogy a fiatalok kapcsolata véget ért. "Kedves, összeillő páros voltak, ezért sokan drukkolnak, hátha újra összejönnek, de egyelőre úgy tűnik, erre nincs esély" – árulta el a magazinnak egy bennfentes. A pár korábban sem nyilatkozott a kapcsolatról, a szakításukról szóló híreket sem kommentálták egyelőre.

Magyar Everest Expedíció: Suhajda Szilárd rosszul lett és visszafordulthttp://www.life.hu/sztarok/20170525-suhajda-szilard-rosszul-lett-es-visszafordult.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd együtt indultak el, hogy oxigénpalack nélkül meghódítsák a Mount Everest csúcsát. Szilárd azonban annyira rosszul lett, hogy a visszafordulás mellett döntött. Dávidnak így egyedül kell tovább másznia. TV + SztárokOrigoVajna Timi Colin Farrellel lőtt közös szelfithttp://www.life.hu/sztarok/20170525-colin-farellel-lott-kozos-szelfit-vajna-timi.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, három hónap után Cannes-ban látta újra férjét és szüleit Vajna Timi. Most pedig egy világsztárral készített közös szelfit.TV + Sztárok--Meghalt Lisa Spoonauer színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-meghalt-lisa-spoonauer-szineszno-a-shop-stop-noi-foszereploje.html44 éves korában meghalt Lisa Spoonauer színésznő - írja a People nyomán az Origó TV + SztárokOrigoSztárok, akik csúnyán pofára estek http://www.life.hu/sztarok/20170524-sztarok-akik-mindenki-elott-estek-hatalmasat.htmlNéha a legnagyobb hírességek performanszaiba is becsúszik egy egy baki, amit nem lehet elsunnyogni a nyilvánosság elől. Ezek a sztárok hatalmasat estek, ráadásul még kép is készült az cikis pillanatokról. TV + SztárokOrigoGordon Ramsay durván káromkodott a tévében (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170524-gordon-ramsay-vagatlan-karomkodasat-lattak-a-teveben.htmlA sztárséf legújabb produkciója vágatlan verzióban került vetítésre. A tévécsatorna hamar reagált a bakira, de akkor már késő volt, a lavina elindult. TV + SztárokOrigoFolytatódik a Top Gun című filmhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-jon-a-top-gun-kovetkezo-resze.htmlSokakat hozott lázba Tom Cruise a titkon dédelgetett hírrel, mely szerint a Top Gun című film folytatódik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.