Beindult az üzlet a Gáspár családban, amióta Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP versenyt. Győző egyből meglátta az üzleti lehetőséget, és piacra dobta felesége tehetségét.

Odavannak a főzni szeretők és főzni vágyók Bea asszonyért, amióta megnyerte a Konyhafőnök VIP versenyt. Nap mint nap új ajánlatokat kap, létrehozta - már most nagyon látogatott - weboldalát, ahol a saját receptjeit osztja meg a rajongóival. Győzike a piaci rést meglátva, rögtön "áruba bocsátotta" felesége tehetségét. 

„Sokan Gáspár Győző feleségeként ismernek a médiából, de most szeretném megmutatni egy másik, sokkal érdekesebb oldalamat is számotokra! Olyan módon kívánom átadni Nektek a gasztronómia iránt érzett elhivatottságomat, hogy akkor is kedvet kapjatok a főzéshez, ha eddig nem tartozott a kedvenc tevékenységeitek közé" – olvasható a hirdetés Győzike Facebook oldalán, amelyet a Bors egyik olvasója szúrt ki. 

"Tárcsáztam tehát a megadott számot, és ismerős hang szólt a telefonba. Személyesen Gáspár Győző volt az, és nagyon barátságos volt a hangja, amikor a műsorról érdeklődtem. Azt mondta, hogy egy komplett csomag kétórás műsort tartalmaz, amiben benne van az, hogy Bea akár egy ötvenfős társaságnak is tart bemutatót, színpadon készíti el az ételt, utána pedig lehet vele fotózkodni, és még dedikál is. Ez mind kétszázezer forintba kerül. A főzéshez kellő alapanyagokat viszont nekünk kell majd beszerezni, csakúgy, mint a színpadi technikát, és pontosan el kell mondani, hogy mit főzzön a pontos szervezés jegyében" - mesélte a lapnak a férfi. 

Gáspár Bea A konyhafőnökbenForrás: RTL Klub