Miranda Kerr immár újra feleség, ugyanis a hétvégén hozzáment milliárdos pasijához, Evan Spiegelhez, aki a Snapchat tulajdonosa: ők lettek a Hollywood leggazdagabb párja.

Miranda Kerrnek sikerült az, ami eddig nem sok sztárnak: titokban tartotta az esküvőjét. A lakodalomra csak utólag derült fény.  A gyönyörű modell a hétvégén mondta ki a boldogító igent párjának, aki 8 évvel fiatalabb nála. Férje nem más, mint a Snapchat kitalálója és tulajdonosa, a 26 éves Evan Spiegel, akinek milliárdos vagyona van.

Miranda Kerr és Evan motantól férj és feleségForrás: jul/X17online.com/X17online.com/Jul/X17online.Com

Az esküvőt a vőlegény birtokán tartották, a bennfentesek elmondása szerint gyönyörű, meghitt szertartás volt. Szűk körben mondták ki egymásnak a boldogító igent, csak a család és a közeli barátok voltak jelen. A résztvevők szerint érzelmes volt a szertartás, a menyasszony és a vőlegény is könnyezett. Az is kiderült, hogy a vendégek délután 4 órakor érkeztek, az esküvő koktélozással kezdődött. A zongorista és a vonósnégyes a When You Wish Upon a Star című számot játszotta.A dekoráció pedig rusztikusan elegáns volt - számolt be a szertartásról az E News. A Forbes Magazin szerint ezzel az egyesüléssel ők lettek Hollywood leggazdagabb párosai, mivel Evan Spiegel vagyona 1,64 milliárd fontra tehető és Miranda is elég jól kereső modell.