Vilmos herceg édesanyjáról, Dianáról nyilatkozott

Forrás: AFP/James Shaw -
Vilmos herceg Diana (film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 éve távozott az élők sorából Diana hercegnő, ami az egész világnak fáj, de leginkább a fiainak. Vilmos herceg szívszorító nyilatkozatot adott édesanyjáról, aki már nem láthatja felnőni az unokáit.

20 éve már, hogy Diana hercegnő távozott, Vilmos herceg a GQ Magazinnak beszélt arról, hogy milyen az élet édesanyja nélkül. A herceg őszintén elmondta, mennyire hiányzik neki az édesanyja, és mennyire szomorú, hogy a gyerekei már nem ismerhették meg.

Vilmos hercegnek nagyon fáj, hogy Diana nem láthatja a gyermekeit felnőni Forrás: AFP/James Shaw

Szerettem volna, ha találkoznak Catherine-nel, és ha látja a gyermekeimet felnőni. Szomorúvá tesz, hogy ezt ő már nem élhette meg,

A 7 legigazabb idézet Diana hercegnőtől

Diana hercegnő élete során sokakat segített, nem csoda, ha halála még most is rengeteg embernek fáj, többeknek példaképe is volt. Íme, 7 idézet a hercegnőtől, ami megmutatja, milyen jó ember is volt ő. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.