20 éve távozott az élők sorából Diana hercegnő, ami az egész világnak fáj, de leginkább a fiainak. Vilmos herceg szívszorító nyilatkozatot adott édesanyjáról, aki már nem láthatja felnőni az unokáit.

20 éve már, hogy Diana hercegnő távozott, Vilmos herceg a GQ Magazinnak beszélt arról, hogy milyen az élet édesanyja nélkül. A herceg őszintén elmondta, mennyire hiányzik neki az édesanyja, és mennyire szomorú, hogy a gyerekei már nem ismerhették meg.

Vilmos hercegnek nagyon fáj, hogy Diana nem láthatja a gyermekeit felnőniForrás: AFP/James Shaw

"Szeretném a tanácsait. Szerettem volna, ha találkoznak Catherine-nel, és ha látja a gyermekeimet felnőni. Szomorúvá tesz, hogy ezt ő már nem élhette meg, és az, hogy a gyerekek nem ismerhették őt" - mondta Vilmos herceg, aki már két gyermek büszke apukája, így nem meglepő, ha szeretett édesanyja még többször az eszébe jut.

A 7 legigazabb idézet Diana hercegnőtől
Diana hercegnő élete során sokakat segített, nem csoda, ha halála még most is rengeteg embernek fáj, többeknek példaképe is volt. Íme, 7 idézet a hercegnőtől, ami megmutatja, milyen jó ember is volt ő. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!