Hatalmas a boldogság Kasza Tibi és párja, Manker életében, ugyanis néhány héttel ezelőtt, élő adásban jegyezték el egymást. A kapcsolatukhoz már csak egy kisbaba hiányzik, reméljük hamarosan teljesül ez a vágyuk is, ám addig is itt van egy cuki fotó arról, hogyan babázik Manker.

Kasza Tibi néhány hónappal ezelőtt őszintén vallott arról, hogy bizony egy ideje már próbálkoznak a kisbabával, ám egyelőre nem jött még össze. Tibi és párja, Andi nagyon vágynak már egy kis trónörökösre. Manker már fiatal kora óta szeretne anya lenni, az énekes pedig szintén érettnek érzi már magát ahhoz, hogy apa legyen. Nagyon szorítunk nekik, hogy mihamarabb összejöjjön a pici, ám addig is megmutatjuk, mennyire cuki anyuka lesz majd a fiatal lányból: Andi a barátnője 5 hetes kisbabáján gyakorol. Meg kell hagyni, jól áll a kezében a kis csöppség. 

 

Kasza Tibi: "Gyanítom, fiam lesz!"
"Nem szeretnénk túl sokat várni a gyerekkel sem, ha érkezik, mi boldogan várjuk. Közhely vagy sem, de nincs benne a gondolataimban, hogy fiút vagy lányt szeretnék-e, csak az számít, hogy egészséges legyen. Megjegyzem, apai ágon nálunk csak fiúk születnek, ezért gyanítom, hogy fiam lesz. Ha mégis kislány, akkor ő lesz apa szeme fénye!" – mesélte Tibi.