Simon Kornél és Gryllus Dorka újra randizni kezdtek

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Gryllus Dorka Simon Kornél randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simon Kornél és Gryllus Dorka is elfoglalt színészek, közös kisfiuk pedig minden idejüket lefoglalja, Ennek ellenére próbálnak lopni egy kis időt arra is, hogy kettesben legyenek: újra elkezdtek randizgatni.

Gryllus Dorka és Simon Kornél találkozásuk első percétől tudták, hogy egymásnak vannak teremtve. Szerelmük gyümölcse, a kisfiuk hamar meg is érkezett, ő az egyik legcsodálatosabb dolog az életükben. Most azonban elérkezettnek látják az időt arra, hogy lopjanak maguknak egy kis időt a mindennapi rohanásból, és

újra elkezdjenek randizgatni, hogy fenntartsák a lángot.

Simon Kornél és Gryllus Dorka újra elkezdtek randizni Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Azt hiszem, ösztönösen tudjuk, hol és mikor kell támaszt nyújtani a másiknak, ha épp hullámvölgyben van. Nekünk azonban nincs túl sok praktikánk. Szeretjük egymást, és tudatjuk a másikkal, hogy mellette állunk"mondta a Lokálnak Gryllus Dorka, aki hozzátette, fontos, hogy kettesben is töltsenek időt.

Mindig szakítunk időt arra, hogy kicsit kettesben is lehessünk"

mostanában a Nagy Duettben is láthatnak

Gryllus Dorka és Simon Kornél: „Nem házaltunk azzal, hogy egy pár lettünk”


Szeptember 10-én lesz Mátyássy Áron Víkend című filmjének bemutatója. Gryllus Dorka és Simon Kornél is főszerepet játszanak benne. Egy párt alkotnak a vásznon – bár kissé másként, mint az életben. Ritka ajándék, hogy egyszerre huppanhattam le kettőjükkel. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.