Simon Kornél és Gryllus Dorka is elfoglalt színészek, közös kisfiuk pedig minden idejüket lefoglalja, Ennek ellenére próbálnak lopni egy kis időt arra is, hogy kettesben legyenek: újra elkezdtek randizgatni.

Gryllus Dorka és Simon Kornél találkozásuk első percétől tudták, hogy egymásnak vannak teremtve. Szerelmük gyümölcse, a kisfiuk hamar meg is érkezett, ő az egyik legcsodálatosabb dolog az életükben. Most azonban elérkezettnek látják az időt arra, hogy lopjanak maguknak egy kis időt a mindennapi rohanásból, és újra elkezdjenek randizgatni, hogy fenntartsák a lángot. 

Simon Kornél és Gryllus Dorka újra elkezdtek randizniFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Azt hiszem, ösztönösen tudjuk, hol és mikor kell támaszt nyújtani a másiknak, ha épp hullámvölgyben van. Nekünk azonban nincs túl sok praktikánk. Szeretjük egymást, és tudatjuk a másikkal, hogy mellette állunk"mondta a Lokálnak Gryllus Dorka, aki hozzátette, fontos, hogy kettesben is töltsenek időt. Mindig szakítunk időt arra, hogy kicsit kettesben is lehessünk" – árulta el a színésznő. Azt is elmondták, most, hogy a fiuk nagyobb, már nyugodt szívvel mennek el valahová kettesben. "Van, amikor már kettesben is tudunk magunknak időt lopni. Soma érkezése annak idején a legjobb dolog volt az életünkben. Annak ellenére, hogy mi az első pillanattól egy hullámhosszon voltunk, és tudtuk, hogy egymásnak lettünk teremtve, nem szabad a szerelmet magától értetődőnek venni, fenn kell tartani.  Korábban, amikor Soma még csak féléves volt, és megpróbáltunk randizni Dorkával, csak a gyerek volt a téma, és kicsit feszengtünk is, hogy nincs velünk. Ma már, hogy Somi nagyobb, egy kicsit javult a helyzet. Gyakran elég, ha csak egymás közelében vagyunk, és érezzük a harmóniát kettőnk között" – mondta Kornél, akit a nézők mostanában a Nagy Duettben is láthatnak a színházi szerepei mellett. 

Gryllus Dorka és Simon Kornél: „Nem házaltunk azzal, hogy egy pár lettünk”


Szeptember 10-én lesz Mátyássy Áron Víkend című filmjének bemutatója. Gryllus Dorka és Simon Kornél is főszerepet játszanak benne. Egy párt alkotnak a vásznon – bár kissé másként, mint az életben. Ritka ajándék, hogy egyszerre huppanhattam le kettőjükkel. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!