Pénzt ígért Ganxstának a szexért a meleg sportvezető

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
homoszexuális Ganxsta Zolee meleg sportvezető rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
AZ 51 éves Ganxsta Zolee fiatalkori titkáról rántotta le a leplet a Story 4 TV Arckép című műsorában.

Ganxsta a 1980-as évek közepén komoly összeget fogadott el egy meleg sportvezetőtől, cserébe pedig megígérte, hogy szexel vele. Az összeget Zolee el is tette, a szexre azonban nem került sor. Ganxsta éppen munkanélküli volt, de már kacérkodott a zenei karrerrel, és a dobszettjéhez pont kellett egy drága cintányér, amit a pénzből gyorsan meg is vett a pénzből. A zenész a felvétel során el is árulja a sportvezér nevét - írja a Blikk.

Ganxsta Zolee-nak egy meleg sportvezér tett szexuális ajánlatot a nyolcvanas évek közepén Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Az első cintányéromat, egy Zildjian nagy kísérőtányért, egy 20-ast, azt buzikurva-pénzből vettem tulajdonképpen. Hála Istennek nem kellett érte semmit sem csinálni, mert odáig nem jutottunk el. Nem hallgatásért kaptam azt a pénzt, ő tényleg azt hitte, hogy lesz valami, csak én már tudtam, hogy nem lesz. Ha hozzám nyúl, akkor úgy televágom! Elfogadtam a pénzt, naná, hogy elfogadtam. Nyilván átvertem, hát persze! Tízezer forint volt, tízezer! És az a cintányér pont kellett a szetthez. Hát nyilván elveszed, hát nehogymár nem veszed el a burnyák pénzét!" - magyarázta a felvételen Ganxsta.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.