Dianáról vallott Camilla hercegné

Forrás: AFP/Tracey Nearmy -
Károly herceg Camilla hercegné Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén vallott a You magazinnak adott exkluzív interjújában Camilla hercegné férjével, Károly herceggel való egykori viszonyáról. Az apropója Diana hercegnő halálának 20. évfordulója Halálának 20. évfordulója. 

Az egész világ ismeri Camilla és Károly szerelmi történetét. Kapcsolatuk azonban megszakadt, amikor Károly feleségül vette Dianát, és időközben Camillát is házasságra kényszerítette családja. Később azonban - mikor már mindketten házasságban éltek - szerelmük folytatódott és mindvégig viszonyuk volt egymással.

Károly herceg és Camilla hercegné Forrás: AFP/Tracey Nearmy

"Sehova se mehettem. Borzalmas volt. Nagyon kellemetlen időszak volt, és még a legrosszabb ellenségemnek se kívánnám. Nem éltem volna túl a családom nélkül" - emlékezett vissza azokra az évekre Camilla, amikor Károly szeretője volt. Hozzátette, Diana halála után sem volt könnyű az élete, ugyanis a hercegnőt imádta és bálványozta a világ. Elmondta, még gyűlölködő leveleket is kapott, amelyek annyira kegyetlenek voltak, hogy olykor a rendőrséget is ki kellett hívnia.

Ezért undorodott Ábel Anita a mazsolátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-ezert-undorodott-abel-anita-a-mazsolatol-olyan-mint-a-szemolcs.htmlAnita szerda este az Édeskettes című sütő-show-ban Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám mestercukrász vendége. Többek között arról is mesélt, hogy volt egy időszak, amikor bizonyos ételektől nagyon undorodott. Például a mazsolától. TV + SztárokOrigoKommentháború A Nagy Duett Facebook oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-kommenthaboru-a-nagy-duett-facebook-oldalan-janicsak-veca-es-simon-kornel-gyozott.htmlTegnap este véget ért a TV2 sikerműsora, A Nagy Duett. A versenyt Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte, Emilio és Ábel Anita már a döntő adás felénél távoztak a műsorból, így a végén Vecáék Erdei Zsolttal és Judyval, valamit a Mádai Vivien-Csipa párossal küzdöttek meg a nézők kegyeiért. TV + SztárokOrigoSimon Kornél és Janicsák Veca nyerték A Nagy Duettethttp://www.life.hu/sztarok/20170604-simon-kornel-es-janicsak-veca-nyerte-a-nagy-duettet.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Emilio és Ábel Anita a döntő adás felénél távoztak a műsorból. TV + Sztárok--Herrmann Dóra köszöni, hogy pozitívan fogadtákhttp://www.life.hu/sztarok/20170604-orul-herrmann-dora-a-tv2-uj-meteorologusa.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, tegnap bemutatta új műsorvezetőjét a TV2. Most pedig az is kiderült, hogy érzi magát új szerepében Herrmann Dóra. TV + Sztárok--Liptai Claudia: "Nem hagyom, hogy félelemben éljek!"http://www.life.hu/sztarok/20170604-liptai-claudia-nem-fel.htmlKülönleges üzenetet küldött a TV2 műsorvezetője. Közösségi oldalára posztolta ki, hogy nem akar félelemben élni... TV + Sztárok--Bíró Ica fotóira maszturbált Hajós András tinikorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-biro-ica-fotoira-maszturbalt-hajos-andras-tinikoraban-mondta-el.htmlA tévés szerda este a Játékszín színpadán, Liptai Claudia és Pataki Ádám – Édeskettes című sütőshow-jának vendégeként mesélte el, micsoda örömet okoztak számára anno Bíró Ica fényképei TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.