Nehéz volt nem sírni Ariana Grande One Love Manchester koncertjén. Gyerekekkel táncoló rendőrök, Katy Perry különleges ruhája, Robbie Williams megható előadása... csak néhány, a legemlékezetesebb pillanatok közül.

1. Minden rajongó anyukája

Ariana Grande édesanyja Joan, akkor is Manchesterben volt, amikor a terrortámadás történt. Az asszony megannyi rajongót juttatott hátra, a színpad mögé, hogy biztonságban legyenek. A mostani jótékonysági koncerten is ott volt a 48 éves Joan, aki a The Guardian beszámolója szerint a rajongók között sétált, beszélgetett velük és többször kiemelte: "Nem kell, hogy féljetek".

 2. Egy rendőr, aki begyógyítja a sebeket

A hétvége és a manchesteri koncert jelképe a táncoló rendőr lett, aki Justin Bieber dalai alatt, kézen fogva táncolt a gyerekekkel a stadionban. "A gyerekek megkérdezték, hogy szeretnék-e táncolni, és én igent mondtam" - ezt már a rendőr mondta a lapoknak, amikor megkérdezték az esetről. Paul Taylor 20 éve dolgozik zsaruként, azt mondja a koncert után hajnali 3:30-kor került ágyba. "Csodás volt érezni az emberek szeretetét. Nehéz idők ezek, amikor segítenünk kell egymást, a gyerekeinket."

3. Ami a koncert előtt történt

Robbie Williams már a jótékonysági koncert előtt is bekerült a hírekbe, amikor az egyik fellépésén zokogásban tört ki, amikor a robbantásban elhunytak emlékére elénekelte az Angeles című dalát.

4. A Take That-pillanat

Williams is fellépő volt Ariana Grande manchesteri koncertjének is. Egykori csapata, a Take That után lépett a színpadra, és már az is megható volt, ahogyan hosszassan ölelte barátját, Mark Owent.

5. Átírta a saját dalát

"We are not f**king scared" - kiabálta Robbie a tömegbe, majd Strong című dalát adta elő átírva, amit a legismert slágere, az Angels követett.

 6. Katy Perry megható ruhája

Csak a fellépés végén lehetett észrevenni, hogy Katy Perry milyen különleges ruhát csináltatott magának a koncertre. Az amerikai énekesnő hófehér ruhájának hátán, a terrortámadásban elhunyt áldozatok fotói jelentek meg szívalakban.

Fotó: Getty Images/Kevin Mazur

7. Ariana ráadása

Szinte mindenki meghatódott a koncerten. Hiszen sírt Justin Bieber, ahogyan a Coldplay frontembere Chris Martin is, de a legmeghatóbb mégis az volt, amikor Ariana Grande könnyeivel küszködve előadta a Somewhere Over the Rainbow című dalt.