Ariana Grande kifizetné a terrortámadás áldozatainak temetését

Forrás: MTI/AP/Invision/John Salangsang -
terrortámadás Ariana Grande Manchester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő komoly lelkiismeret-furdalást érez a manchesteri terrortámadás miatt, és mindenáron szeretne valahogy segíteni az áldozatok családján. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, terrortámadás történt Ariana Grande manchesteri koncertjén, melynek következtében 22 ember életét vesztette, és 50-en megsérültek. Nem sokkal később az Iszlám Állam terrorszervezet magára vállalta a robbantást.

A tragédia mindenkit nagyon megrázott, hiszen rengetegen várták haza a szeretteiket, akik már soha többé nem értek ki a koncertről. Nem csoda, hogy a híres énekesnő is bőven vigasztalásra szorul.

Ariana Grande koncertjén 22 ember veszítette életét Forrás: MTI/AP/Invision/John Salangsang

A 23 éves sztár azonban úgy döntött, nem csak szavakkal akar osztozni az emberek fájdalmában, hanem amivel tud, segíteni is szeretne. Elárulta, hogy tervei szerint minden elhunyt személy temetését kifizeti majd – írta meg a DailyMail.

Állítják: Trokán Nóra és Vecsei Miklós 5 év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170525-trokan-nora-es-vecsei-miklos-5-ev-utan-szakitottak.htmlBennfentesek szerint Trokán Nóra és hat évvel fiatalabb kedvese, Vecsei Miklós szakítottak. Csaknem 5 évig voltak együtt. TV + Sztárok--Magyar Everest Expedíció: Suhajda Szilárd rosszul lett és visszafordulthttp://www.life.hu/sztarok/20170525-suhajda-szilard-rosszul-lett-es-visszafordult.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd együtt indultak el, hogy oxigénpalack nélkül meghódítsák a Mount Everest csúcsát. Szilárd azonban annyira rosszul lett, hogy a visszafordulás mellett döntött. Dávidnak így egyedül kell tovább másznia. TV + SztárokOrigoVajna Timi Colin Farrellel lőtt közös szelfithttp://www.life.hu/sztarok/20170525-colin-farellel-lott-kozos-szelfit-vajna-timi.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, három hónap után Cannes-ban látta újra férjét és szüleit Vajna Timi. Most pedig egy világsztárral készített közös szelfit.TV + Sztárok--Meghalt Lisa Spoonauer színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-meghalt-lisa-spoonauer-szineszno-a-shop-stop-noi-foszereploje.html44 éves korában meghalt Lisa Spoonauer színésznő - írja a People nyomán az Origó TV + SztárokOrigoSztárok, akik csúnyán pofára estek http://www.life.hu/sztarok/20170524-sztarok-akik-mindenki-elott-estek-hatalmasat.htmlNéha a legnagyobb hírességek performanszaiba is becsúszik egy egy baki, amit nem lehet elsunnyogni a nyilvánosság elől. Ezek a sztárok hatalmasat estek, ráadásul még kép is készült az cikis pillanatokról. TV + SztárokOrigoFolytatódik a Top Gun című filmhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-jon-a-top-gun-kovetkezo-resze.htmlSokakat hozott lázba Tom Cruise a titkon dédelgetett hírrel, mely szerint a Top Gun című film folytatódik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.