Klapka György fiát zsarolják: pénzt követelnek tőle

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György zsarolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György halála után többen előkerülnek, akik pénzt követelnek az örökösöktől. Köztük van Czigony András is, aki korábban azt állította: az Aranyember azért tagadta meg fiát, mert annak édesanyját hűtlenségen kapta. A férfi milliókat követel az örökösöktől!

Klapka György halála sok mindent összekuszált, az Aranyember végrendelete sem tisztázott minden kérdést, sőt ha lehet, még zavarosabbá tette a helyzetet. Egyik fiát kitagadta, a másiktól pedig DNS-vizsgálatot követelt az örökség fejében. Emellett megjelentek korábbi ismerősök, akik Klapka vélt vagy valós tartozásait akarják behajtani az örökösökön.

Klapka György halála után sokan pénzt követelnek az örökösöktől Fotó: Nagy Attila [origo]

Köztük van az a Cizgony András is, aki korábban elárulta, Klapka miért tagadta ki fiát. Állítólag rajtakapták az édesanyját egy másik férfival, és az Aranyember attól tartott, hogy fia is egy ilyen viszonyból született, nem pedig tőle. Czigony azt is elmondta, hogy Klapka tartozik neki, és reméli, hogy az örökösök rendezik. Kiderült, hogy a férfi Klapka fiát is megkereste!

bosszant, hogy bár még egyikünk sem kapta meg az örökrészét, ez az ember fejenként máris egy-egy milliót követel tőlünk.

Hódi Pamela lett a legjobb anyahttp://www.life.hu/sztarok/20170609-hodi-pamela-nyerte-a-legjobb-anya-cimet.htmlHódi Pamela boldogabb mint valaha, hiszen ő nyerte meg a legjobb anyának járó díjat. TV + SztárokOrigoHujber Ferenc hónapok óta nem szerepelt: állítólag bujkálhttp://www.life.hu/sztarok/20170609-hujber-ferenc-honapok-ota-nem-szerepelt.htmlAz ominózus Mokka-interjút követően Hujber Ferenc eltűnt a nyilvánosság elől. A színész sok mindent összehordott élő adásban, utána viszont nem akart nyilatkozni. Sokan azt gondolták, direkt bujkál, de most kiderült, hol is tölti az idejét. TV + SztárokOrigoBebizonyosodott: Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20170609-vastag-csaba-es-gorgenyi-fruzsina-egyutt-vannak.htmlAz Abigél színházi előadása után látták együtt az énekest és a színésznőt. Kézen fogva távoztak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÁllítják: kinyittatta a hatóság Gáspár Győző széfjeithttp://www.life.hu/sztarok/20170609-kinyittatta-a-hatosag-gaspar-gyozo-szefjeit.htmlIsmét nyomoz Gáspár Győző után a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Csütörtökön egy belvárosi pénzintézetben lévő trezorjait kutatták át. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPeller Anna egy meghitt mozizásra vágyik leginkábbhttp://www.life.hu/sztarok/20170608-peller-anna-eletebol-a-mozizas-elmenye-hianyzik.htmlPeller Anna életét most szinte 100%-ig a munka tölti ki. Emellett jóformán semmire nincs ideje, alváshiányban telnek a mindennapjai, és van olyan program is, amire már évek óta nem került sor a magánéletében. TV + SztárokOrigoPachmann Péter rádióra cserélte a televíziót- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170608-pachmann-peter-uj-munkara-valtott.htmlPachmann Péter meglepte a Mokka nézőit, elárulta, milyen új dolgoba vágja a fejszéjét. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.