Klapka György halála után többen előkerülnek, akik pénzt követelnek az örökösöktől. Köztük van Czigony András is, aki korábban azt állította: az Aranyember azért tagadta meg fiát, mert annak édesanyját hűtlenségen kapta. A férfi milliókat követel az örökösöktől!

Klapka György halála sok mindent összekuszált, az Aranyember végrendelete sem tisztázott minden kérdést, sőt ha lehet, még zavarosabbá tette a helyzetet. Egyik fiát kitagadta, a másiktól pedig DNS-vizsgálatot követelt az örökség fejében. Emellett megjelentek korábbi ismerősök, akik Klapka vélt vagy valós tartozásait akarják behajtani az örökösökön.

Klapka György halála után sokan pénzt követelnek az örökösöktőlFotó: Nagy Attila [origo]

Köztük van az a Cizgony András is, aki korábban elárulta, Klapka miért tagadta ki fiát. Állítólag rajtakapták az édesanyját egy másik férfival, és az Aranyember attól tartott, hogy fia is egy ilyen viszonyból született, nem pedig tőle. Czigony azt is elmondta, hogy Klapka tartozik neki, és reméli, hogy az örökösök rendezik. Kiderült, hogy a férfi Klapka fiát is megkereste! Valóban apánk barátja és üzlettársa volt egykor, de a lelki terrornak nem engedek! Azt írta, hogy apámmal rajtakapták anyámat, amikor egy másik férfival volt. Talán ezért tagadott meg végrendeletében az apám, de engem ez az egész nem érdekel, hiszen öt évvel később születtem. Az viszont annál inkább bosszant, hogy bár még egyikünk sem kapta meg az örökrészét, ez az ember fejenként máris egy-egy milliót követel tőlünk. Engem senki nem zsarolhat a halott szüleimmel" - mondta a Best Magazinnak Klapka György fia. Hozzátette, természetesen a jogos tartozásokat megfizetik, volt is rá példa, de valószínűleg Czigony András nem fog pénzt kapni, hiszen semmivel nem tudja alátámasztani állításait.