Veszélybe került Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvője

Forrás: Baksa Norbert -
Hódi Pamela Ázsia Express Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmasat változtatott Berki Krisztián életén az Ázsia Expressz forgatása. Állítja: visszatalált önmagához. Most úgy érzi, le kell ülnie beszélgetni Pamelával, mielőtt összeházasodnak.

„Rengeteg változás van a lelkemben, és Pamelával le kell ülnünk, és beszélgetnünk kell egy óriásit. Kiderült számomra, hogy bizonyos szempontból elveszítettem azokat az elveket, amelyek sok mértékben befolyásoltak és sikeressé tettek. Ezt most Ázsiában visszakaptam” - mesélte Berki a TV2 Mokkájában.

Berki Krisztián, Hódi Pamela Forrás: Baksa Norbert

„Nehéz és elgondolkodtató napjaim vannak. Hála Istennek a gyerek ebből semmit nem vesz észre, hiszen vagyok annyira maximalista. Csak azzal törődöm, hogy a lányom boldog legyen és jól érezze magát mindennap” - nyilatkozta Pamela. „Ez sajnos sohasem lehet biztos. Hiába közel van az időpont, nagyon sok mindenről kell beszélgetni, sok minden megfordult a fejemben” - tette hozzá.

A Blikk kereste Berki Krisztiánt is az üggyel kapcsolatban, de a celeb annyit mondott, hogy nem szeretne többet mondani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.