Felejthetetlen élményekben volt része Ördög Nórának és családjának az ázsiai munka során, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a műsorvezető útja nem a pihanésről szólt: embert próbáló volt az időbeosztás.

Ördög Nóra és családja egy hónapot töltöttek Ázsiában, hiszen ő lett a műsorvezetője a TV2 Ázsia Expressz című műsorának. A forgatás már lezajlott, nemrég Ördög Nóráék is hazatértek több nagy csomag szennyessel, és felejthetetlen élményekkel. Rengeteg kalandban volt részük, de a műsorvezető számára ez az egy hónap nem a pihenésről szólt.

Ördög Nóra Vietnámban az illemhelyek miatt izgultForrás: Instagram/ordognora

"Egy átlagos forgatási napon hat óra körül elindultunk a szállodából, és már kezdtük is a munkát, ami azt jelenti, hogy nekem addigra kész sminkben,frizurával, csinosan felöltözve kellett beszállnom a stábbuszba. Ehhez minimum másfél, de inkább két órával előbb kellett kelnem, hajnali négy óra magasságában. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy nem pihenni voltunk. A forgatások átlagosan este hat és hét óra között értek véget, de volt olyan nap, amikor éjjel 11-kor végeztünk" - mesélte Ördög Nóra a hot! Magazinnak. Ennek ellenére persze rendkívül élvezték a kalandot, bár az időjárással és az illemhelyek hiányával meg kellett küzdeniük. Szerencsére Nórit a legkínosabb szituácikóon is átsegítette humorérzéke, akkor is nevetett magán, amikor elesett a repülőtéren. A barátnőmmel szaladtunk, én húztam a magam meg a férjem bőröndjét, ekkor történt a baj. A barátnőm utólag mesélte, hogy már a zuhanás közben megjegyeztem, hogy upszika" - mondta Nóra.