Sarka Kata szépségkirálynő választás Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata nagyon meg van elégedve a szépségkirálynő- választás eredményével. Alig bírt betelni a látvánnyal....

A Life.hu riportere is a Magyarország Szépe királynőválasztáson járt, ahol az eredményhirdetés után Sarka Katával is készített interjút. A sztármami elmondta, hogy nagyon büszke a három helyezést elért lányra, és szerinte nagyon jó munkát végzett a zsűri, hiszen mindhárom poszton olyan királynők vannak, akiknek keresnivalójuk van a világversenyeken is.

Kata azt is elmondta, hogy számára nem az volt a legfontosabb, hogy a magyar királynő megfelel a nemzetközi trendeknek, avagy sem, hanem az, hogy miként lehet velük együtt dolgozni és milyen értékeket képviselnek.

Sarka Kata mély dekoltázst villantott - Fotó!

Sarka Kata újra és úja bebizonyítja, hogy neki aztán nincs mit takargatnia! A műsorvezetőnek tökéletes alakja van, ezt most egy aprócska, csipkés ruhában mutatta meg.
Anyaszült meztelenre vetkőzött Pintér Tibor- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170615-pinter-tibor-meztelenre-vetkozott-video.htmlValószínűleg nők tucatjai kaptak a szívükhöz, amikor meglátták, mit művel a lovas produkcióiról elhíresült színész. Pintér Tibor ugyanis ledobta a textilt....TV + SztárokOrigoReneé Zellweger folytatná a Bridget Jonesthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-a-bridget-jones-sztarja-nem-akarja-abbahagyni.htmlReneé Zellweger imádja Bridget Jones karakterét, olyannyira, hogy akár leforgatná a negyedik részt is... TV + Sztárok--Szögeczki Ági újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170613-szogeczki-agi-szerelmes.htmlAnnak idején a Való Világ című reality-ben ismerhettük meg a szőke, szókimondó Szögeczki Ágit, aki az évek alatt édesanyává vált. Többször olvashattunk csalódásairól, gyermeke apjával való szakításáról... ám a sztármami újra boldog, 9 hónapja párkapcsolatban él.TV + Sztárok--Exkluzív interjú a francia elnök fiával- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170612-exkluziv-interju-a-francia-elnok-fiaval.htmlA LifeBallon a dj-ként dolgozó egykori francia elnök fia, Pierre Sarkozy is jelen volt, aki exkluzív interjút adott kollégánknak. TV + SztárokOrigoKaty Perry Taylor Swiftet vádoljahttp://www.life.hu/sztarok/20170609-celebbotrany-katy-perry-es-taylor-swift-kozott.htmlKaty Perry és Taylor Swift jó ideje harcban állnak egymással, és úgy tűnik, a balhé nem csitul, sőt... TV + Sztárok--Pachmann Péter rádióra cserélte a televíziót- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170608-pachmann-peter-uj-munkara-valtott.htmlPachmann Péter meglepte a Mokka nézőit, elárulta, milyen új dolgoba vágja a fejszéjét. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.